Doctor Strange 2016, filme online HD, subtitrat în Română

aaa
aaa
Doctor Strange 2016, filme online HD, subtitrat în Română

Doctor Strange 2016, film online subtitrat în Română

În Kathmandu, Nepal, vrăjitorul Kaecilius şi oamenii lui intră într-o bibliotecă şi îl ucid pe librarul care păzeşte mai multe texte antice şi mistice. Ei fură un ritual dintr-o carte interzisă de Antică, o vrăjitoare care a trăit foarte mult timp şi care a predat artele mistice. Antica îi urmăreşte pe trădători, dar Kaecilius şi câţiva oameni de-ai lui reuşesc să scape cu câteva dintre pagini. Stephen Strange, un neurochirurg renumit, are parte de un accident care îi afectează foarte grav mâinile.

Fosta iubită şi colegă de serviciu, Christine Palmer, încearcă să-l ajute să meargă mai departe, dar arogantul Strange vrea să-şi vindece rănile şi să-şi recapete funcţiile mâinilor. După mai multe luni de operaţii experimentale şi folosirea tuturor resurselor, Strange îl caută pe Jonathan Pangborn, un paraplegic care a reuşit în mod misterios să-şi recapete mobilitatea. Pangborn îl direcţionează pe Strange către Kamar-Taj, iar de acolo este dus de către un alt vrăjitor aflat în subordinea Anticei, Karl Mordo.

Antica îi arată lui Strange puterile sale şi îi prezintă planurile astrale şi alte dimensiuni, precum Dimensiunea Oglinzii. Strange o imploră să îl înveţe şi pe el, iar aceasta acceptă în ciuda aroganţei lui care-i aminteşte de Kaecilius. Strange îşi începe ucenicia cu Antica şi Mordo, învăţând din cărţile antice din biblioteca păzită acum de către maestrul Wong. Se pare că Pământul este protejat de alte dimensiuni de o vrajă formată din trei clădiri numite Sanctuare ce sunt plasate în New York, Londra şi Hong Kong. Misiunea vrăjitorilor este aceea de-a proteja sanctuarele, însă Pangborn a fost mai preocupat de a se face el bine decât de această misune. Strange va avea de ales între folosirea mâinilor şi protejarea Pământului.

Urmăreşte online filmul Doctor Strange 2016, cu subtitrare în Română şi calitate HD.


SERVER 1


SERVER 2


SERVER 3


SERVER 4

loading...
Parerile vizitatorilor nostri despre acest film:

5 responses to “Doctor Strange 2016, filme online HD, subtitrat în Română”

 1. Geo says:

  Un film SF super, pt iubitorii genului, facut de MARVEL. 8.5 DE LA MINE.

 2. xenia says:

  filmul merita vazut dar calitatea imaginii nu te lasa sa te bucuri de toate detaliile,oricum este un MARVEL,ideea prinsa de scenariu este inedita

 3. DANUT. says:

  INTERESANT 8,5 MERITA

 4. nicolae says:

  puneti ma filme ca lumea daca aveti si voi site de filme care se vad bine

 5. Dan says:

  Superb! Nota +9

Spune-ne parerea ta despre acest film