Dogman (2018) filme online subtitrat în Română

aaa
aaa
Dogman (2018) filme online subtitrat în Română

Dogman (2018) film online subtitrat în Română

Marcello este un stilist de câini liniştit care locuieşte în cartierul Magliana din Roma. El îşi petrece zilele între muncă, iubirea faţă de fiica lui Alida şi are o relaţie liniştită cu vecinii săi. În ciuda aparenţelor, el se ocupă şi cu traficul de cocaină pentru a câştiga ceva bani în plus, iar acest lucru îl face să se împrietenească cu Simoncino, un fost boxer violent care terorizează cartierul cu acţiunile sale violente şi jafurilor pe care le comite, oferindu-i lui Marcello o mică parte din banii furaţi.

Într-o zi, Simoncino află că salonul lui Marcello se învecinează cu un magazin de bijuterii şi îi sugerează acestuia să pătrundă prin perete şi să fure toţi banii şi bijuteriile aflate acolo. Marcello nu doreşte să facă asta deoarece nu vrea să-şi distrugă prietenia pe care o are cu restul vecinilor, dar până la urmă el este oarecum forţat să îi ofere lui Simoncino cheia de la salonul său pentru a-l lăsa să intre şi să jefuiască magazinul de bijuterii în timpul nopţii.

Simoncino fură tot ce găseşte acolo şi lasă suficiente dovezi încât să dea vina pentru jaf fix pe Marcello; de îndată ce are de ales între a-l reclama pe Simoncino sau a petrece un an după gratii, el hotărăşte să meargă la închisoare în loc să-l denunţe pe adevăratul hoţ. Un an mai târziu, Marcello este eliberat, dar toţi vecinii îl învinovăţesc pentru jaf şi afacerea lui nu mai merge deloc bine. Simoncino, în loc să-i mulţumească lui Marcello pentru loialitate, a cheltuit toţi banii, inclusiv partea care i s-ar fi cuvenit lui.

Urmăreşte online filmul Dogman 2018, cu subtitrare în Română şi calitate HD.


SERVER 1


SERVER 2


SERVER 3


SERVER 4

loading...
Parerile vizitatorilor nostri despre acest film:

Spune-ne parerea ta despre acest film