Dogtooth – Canin (2009), filme online HD subtitrat în Română

aaa
aaa
Dogtooth – Canin (2009), filme online HD subtitrat în Română

Dogtooth – Canin (2009), film online HD subtitrat în Română

Un cuplu şi fiul lor adult, împreună cu cele două fiice adulte, locuiesc într-un campus înconjurat de garduri. Copiii nu ştiu absolut nimic despre lumea de afară; părinţii lor le spun că vor fi pregătiţi să plece atunci când for pierde dintele canin şi vor putea face asta în siguranţă doar cu maşina. Copiii se întreţin cu jocuri de anduranţă cum ar fi să-şi ţină mâinile în apă fierbinte cât mai mult timp. Ei sunt convinşi ca mai au un frate de cealaltă parte a gardului căruia îi aruncă provizii.

Părinţii îi răsplătesc pe copii cu diverse cadouri atunci când fac lucruri bune şi cu violenţă atunci când fac prostii. Tatăl plăteşte o angajată de la fabrica lui, Christina, să vină şi să se culce cu fiul său. Frustrată de refuzul băiatului de-a încerca o anumită poziţie sexuală, Christina se îndreaptă către fata cea mare a familiei cu care întreţine raporturi sexuale orale.

Fata cea mare o convinge pe sora ei mai mică să intervină în actul celor două. Mai târziu, fata cea mică se oferă voluntară să întreţină raporturi orale cu cea mare. Cea mare nu are nimic ce să ofere în schimb, dar celei mici nu îi pasă şi continuă treaba, experimentând şi alte lucruri. Tatăl vizitează o secţie de instruire a câinilor şi cere să-i fie returnat câinele. Instructorul refuză deoarece câinele nu şi-a încheiat drezajul şi îl întreabă pe stăpân dacă vrea un animal sau un prieten. Când copiii se sperie la vederea unei pisici prin curte, fiul o ucide şi, profitând de ocazie, tatăl le spune că fratele lor nevăzut a fost ucis de o pisică, cea mai periculoasă creatură.

Urmăreşte online filmul Dogtooth – Canin (2009), cu subtitrare în Română şi calitate HD.


SERVER 1


SERVER 2


SERVER 3


SERVER 4

loading...
Parerile vizitatorilor nostri despre acest film:

One response to “Dogtooth – Canin (2009), filme online HD subtitrat în Română”

  1. smiki66 says:

    Maaaaare prostie

Spune-ne parerea ta despre acest film