• Filme Online
 • Don’t Hang Up (2016), filme online HD 720p, subtitrat în Română


  Don’t Hang Up (2016), filme online HD 720p, subtitrat în Română

  Don’t Hang Up (2016), film online HD subtitrat în Română

  Filmul începe cu o mamă tânără care este sunată de poliţie şi informată de aceştia cum că un intrus se află în casa ei. Ea se panichează şi se ascunde. După o vreme ea realizează că totul a fost doar o farsă proastă făcută de nişte adolescenţi care au filmat întreaga tărăşenie. Doi dintre adolescenţi, Sam Fuller şi Brady Mannion, sunt buni prieteni şi obişnuiesc să facă astfel de poante deseori asupra diverşilor oameni.

  După o poantă pe care o fac unui om la întâmplare, acesta începe să îi sune la rândul său de mai multe ori şi băieţii îi cer acestuia să treacă peste întâmplare şi să-i lase în pace, însă bărbatul îi spune pe nume lui Brady. La început, Brady nu ia în seamă cele petrecute, dar acelaşi bărbat îi menţionează din nou numele său complet cât şi pe cel al lui Sam. Faptul că străinul le cunoaşte numele complete nu e nimic pe lângă faptul că acesta ştie chiar şi unde locuiesc, lucru care-i sperie cumplit pe puşti.

  Ulterior, cineva le bate la uşă, astfel că băieţii, panicaţi total, încep să se înarmeze şi să se pregătească pentru ce-i mai rău, însă se dovedeşte că nu e nimeni altcineva la uşă decât Peyton Grey, iubita lui Sam care lucrează la o pizzerie drept curier. La încept, ea crede că a picat într-o capcană făcută de băieţi, dar Sam o asigură că nu e nicio poantă. Băieţii încearcă apoi să se gândească la cele petrecute şi concluzionează că e posibil ca amicul lor, Jeff Mosley, să fie responsabil pentru ce li se întâmplă.

  Urmăreşte online filmul Don’t Hang Up 2016, cu subtitrare în Română şi calitate HD.


  SERVER 1


  SERVER 2

  loading...
  Parerile vizitatorilor nostri despre acest film:

  Spune-ne parerea ta despre acest film