Downrange (2017), filme online subtitrat în Română

aaa
aaa
Downrange (2017), filme online subtitrat în Română

Downrange (2017), film online subtitrat în Română

Todd Acosta, iubita lui Sarah Fletcher şi prietenii lor Jodi, Keren, Jeff şi Eric, ajung izolaţi pe un drum de ţară când maşina lor face o pană. În timp ce schimbă roata maşinii, Jeff este ucis brusc de către un lunetist nevăzut. Lunetistul o ia în colimator apoi pe Sarah, lucru care-l face pe Eric să se adăpostească după un ciot de copac, iar Jodi, Keren şi Todd se ascund după maşină. Lunetistul trage apoi în telefonul mobil atunci când cei trei încearcă să folosească un selfie stick pentru a obţine semnal să sune la poliţie.

Keren îşi foloseşte apoi gluga pentru a crea o distragere timp în care Todd să ducă maşina la punctul mort pentru a o putea împinge şi folosi ca o acoperire, dar nu are succes. Cu toate este împuşcat de lunetist, Todd reuşeşte ce şi-a propus şi pune maşina în mişcare din a doua încercare. Totuşi, maşina se mişcă în direcţia opusă şi lunetistul trage în cealaltă roată.

Eric încearcă să ajungă la nişte copaci din apropiere, dar este împuşcat în gleznă şi picior, pierzându-şi în cele din urmă cunoştinţa din cauza durerilor. După ce recuperează o sticlă de apă de pe bancheta din spate a maşinii, cei trei îi oferă apoi şi lui Eric să-şi revină. În timpul unui moment de linişte, Todd le spune lui Jodişi Keren faptul că Sarah a fost însărcinată şi a pierdut copilul.Pierdut în reflectare şi pierzându-şi speranţa, Todd se duce la Sarah pentru a o acoperi cu un tricou.

Urmăreşte online filmul Downrage (2017), cu subtitrare în Română şi calitate HD.

SERVER 1


SERVER 2


SERVER 3


SERVER 4

loading...
Parerile vizitatorilor nostri despre acest film:

Spune-ne parerea ta despre acest film