Downsizing. Mini-oamenii (2017), filme online subtitrat în Română

aaa
aaa
Downsizing. Mini-oamenii (2017), filme online subtitrat în Română

Downsizing. Mini-oamenii (2017), film online HD subtitrat în Română

În viitorul apropiat, Paul şi Audrey Safranek formează un cuplu căsătorit din Omaha ce trece printr-o perioadă financiară nu prea bună. La o reuniune a liceului, ei se întâlnesc cu Dave şi Carol Johnson care s-au „micşorat”, un proces ireversibil inventat în urmă cu 15 ani care implică micşorarea oamenilor până la câţiva centimetri. În timp ce inventatorii susţin că această micşorare a oamenilor este foarte bună pentru mediul înconjurător prin reducerea deşeurilor, Dave susţine că beneficiile sunt chiar mai mari decât atât.

Luând în calcul posibilitatea de-a se micşora şi ei, Paul şi Audrey se pun de acord să treacă şi ei prin procedura de micşorare şi se mută în Leisureland, una dintre cele mai populare comunităţi pentru oamenii mici. După ce se supune procedurii, Paul este sunat de Audrey pentru a fi informat că ea n-a mai putut să treacă prin această procedură şi, renunţând în ultimul moment, ea hotărăşte să-l părăsească.

Un an mai târziu, Paul finalizează divorţul de Audrey şi se stabileşte în noul său apartament. În timp ce merge la aniversarea unui prieten, Paul are o discuţie cu Dave şi, chiar dacă viaţa lui de până acum este una liniştită şi fără prea multe probleme, mărturiseşte că regretă decizia de-a se micşora. Curând după aceea, Paul se desparte de prietena lui şi merge la o petrecere organizată de vecinul său Dusan. În dimineaţa următoare, Paul îl observă pe Ngoc Lan Tran, un activist politic vietnamez care a fost închis şi micşorat împotriva voinţei sale.

Urmăreşte online filmul Downsizing. Mini-oamenii (2017), cu subtitrare în Română şi calitate HD.


SERVER 1


SERVER 2


SERVER 3


SERVER 4

loading...
Parerile vizitatorilor nostri despre acest film:

Spune-ne parerea ta despre acest film