• Filme Online
 • Drive me Crazy – Mă scoți din minți! 1999 filme online subtitrat în Română


  aaa
  aaa
  Drive me Crazy – Mă scoți din minți! 1999 filme online subtitrat în Română

  Drive me Crazy – Mă scoți din minți! 1999 film online subtitrat în Română

  Nicole Maris (Melissa Joan Hart) şi Chase Hammond (Adrian Grenier) locuiesc aproape unul de altul, viind vecini. Nicole locuieşte împreună cu mama ei divorţată, în timp ce mama lui Chase a murit din cauza cancerului, iar cei doi sunt acum doi adolescenţi care au părinţi celibatari. Cu toate acestea, cei doi sunt complet diferiţi. În timp ce Nicole este foarte populară şi o adolescentă mereu în pas cu cele mai noi trenduri în materie de modă şi nu numai, Chase este un activist nepopular care creează o grămadă de probleme.

  Nicole nu lipseşte niciodată de la o mare adunare sau vreun meci de baschet împreună cu prietenii ei la fel de în trend precum ea, însă Chase poate fi găsit de obicei în cafenele întunecate cu amicii săi. Nicole visează la o întâlnire cu un baschetbalist talentat şi arătos care s-o ducă la bal, însă când era pe cale să obţină această întâlnire el se îndrăgosteşte în mod neaşteptat de o majoretă.

  Între timp, iubita nonconformistă a lui Chase, Dulcie (Ali Larter), îl părăseşte pentru că nu a însoţit-o la un protest pentru apărarea drepturilor animalelor. Acum că mai au încă un lucru în comun, Nicole şi Chase îşi unesc forţele pentru a parcurge terenul minal al iubirilor de liceu. Planul lui Nicole şi Chase este acela de-a spune public să au o relaţie pentru a atrage atenţia şi gelozia celor pe care îi vizează cu adevărat pentru o relaţie.

  Urmăreşte online filmul Drive me Crazy – Mă scoți din minți! 1999, cu subtitrare în Română şi calitate HD.


  SERVER 1


  SERVER 2


  SERVER 3


  SERVER 4

  loading...
  Parerile vizitatorilor nostri despre acest film:

  One response to “Drive me Crazy – Mă scoți din minți! 1999 filme online subtitrat în Română”

  1. cojocaru genica says:

   super

  Spune-ne parerea ta despre acest film  1