Drop Dead Gorgeous – Frumuseţe mortală (1999) filme online subtitrat în Română

aaa
aaa
Drop Dead Gorgeous – Frumuseţe mortală (1999) filme online subtitrat în Română

Drop Dead Gorgeous – Frumuseţe mortală (1999) film online subtitrat în Română

În anul 1995, Mount Rose se pregăteşte pentru concursul anual de frumuseţe. Amber Atkins (Kirsten Dunst) este o adolescentă optimistă care se înscrie la concurs pentru a merge pe urmele idolilor săi – prezentatoarea de ştiri Diane Sawyer şi mama ei. Amber lucrează după cursuri la un mortuar unde machează cadavrele şi locuieşte împreună cu mama ei, Annette (Ellen Barkin), într-o mică rulotă aflată aproape de prietena lor Loretta (Allison Janney).

Viaţa ei este un constrast faţă de cea a contracandidatei sale Rebecca Leeman (Denise Richards), fiica celui mai bogat om din oraş. Mama ei, Gladys (Kirstie Alley), este lidera comitetului concursului cu pricina şi o fostă câştigătoare. Multe conexiuni de afaceri ale lui Leeman şi cei din juriu atrag o mulţime de speculaţii cum că acest concurs o să fie manevrat în favoarea fiicei sale. Multe evenimente ciudate se petrec în oraş în timpul concursului, inclusiv moartea unei concrente pe nume Tammy care este ucisă.

Amber hotărăşte să se retragă din concurs după ce mama ei este rănită într-un accident petrecut în rulotă, dar se răzgândeşte şi hotărăşte să continue cursa pentru a-şi urma visurile şi a o face pe mama ei mândră. La o repetiţie, o altă concurentă pe nume Jenelle schimbă numerele cu Amber şi când Jenelle intră pe scenă la începutul repetiţiei un reflector îi pică în cap şi o lasă inconştientă, iar din cauza loviturii ea rămâne surdă. Din fericire, Jenelle este o maestră în limbajul semnelor şi susţine că indiferent de faptul că n-a putut continua concursul este mai fericită ca niciodată.

Urmăreşte online filmul Drop Dead Gorgeous – Frumuseţe mortală (1999), cu subtitrare în Română şi calitate HD.


SERVER 1


SERVER 2

loading...
Parerile vizitatorilor nostri despre acest film:

Spune-ne parerea ta despre acest film