Duck Duck Goose 2018, filme online subtitrat în Română

aaa
aaa
Duck Duck Goose 2018, filme online subtitrat în Română

Duck Duck Goose 2018 (Raţă, raţă, gâscan), film online subtitrat în Română

Peng este un gâscan lipsit de griji al cărui cârd de zburătoare se pregăteşte să migreze către China. Atitudinea şi comportamentul său intră în coliziune cu cel al liderului cârdului din care face parte, Bing. Acesta hotărăşte să îl lase pe Peng în urmă şi să plece spre China cu tot cârdul în timp ce el doarme. Între timp, Chi şi Chao, o pereche de răţuşte aflate în drum spre un loc paradisiac numit Pleasant Valley, sunt separaţi de cârdul lor din cauza unei cascadorii periculoase a lui Peng.

Pentru a se ascunde de sinistra pisică numită Banzou, ei ajung să doarmă împreună cu Peng după ce îl văd că îl alungă pe Banzou. Surprins de prezenţa răţuştelor, Peng încearcă să zboare departe de ei în mod nesăbuit şi ajunge să se rănească la o aripă. Lipsit de capacitatea de a zbura şi fiind speriat de acest lucru, el hotărăşte să se folosească de micile răţuşte pentru a se apăra pe sine de prădători şi să ajungă cârdul din urmă.

Răţuştele i se alătură ezitante în călătoria sa. După o serie de peripeţii, Peng începe să se ataşeze emoţional de micile răţuşte şi acceptă să le conducă pe acestea la cârdul de care s-au separat din cauza lui. Înainte de asta, Peng ajunge din urmă propriul său cârd, iar răţuştele realizează că au fost păcălite şi că intenţiile sale erau diferite. Cele două grupuri se despart apoi, însă Peng este hotărât să îşi îndeplinească promisiunea şi face tot posibilul, chiar şi rănit fiind, să ajute răţuştele.

Urmăreşte online filmul Duck Duck Goose 2018 (Raţă, raţă, gâscan), cu subtitrare în Română şi calitate HD.

SERVER 1


SERVER 2


SERVER 3


SERVER 4

loading...
Parerile vizitatorilor nostri despre acest film:

Spune-ne parerea ta despre acest film