• Filme Online
 • Due Date – Sorocul, film online subtitrat în Română


  Due Date – Sorocul, film online subtitrat în Română

  Due Date – Sorocul 2010, film online DVDRip, subtitrat în Română

  Peter Highman (Robert Downey, Jr.) se află într-un avion pentru a se întoarce acasă la soţia lui Sarah (Michelle Monaghan), care e pe cale să nască. Când un actor aflat pe scaunul din spatele lui Peter, Ethan Tremblay (Zach Galifianakis), începe să abuzeze de cuvintele „terorist” şi „bombă”, Peter şi Ethan sunt amândoi escortaţi afară din avion. Aceasta este doar prima din multele evenimente nefericite pe care i le produce ciudatul Ethan lui Peter. Peter, acum aflat pe lista interzişilor la zbor şi pierzându-şi portofelul, acceptă să călătorească spre Los Angeles cu maşina alături de Ethan.

  În drumul lor, Ethan face o escală pentru a-şi cumpăra marijuana, iar Peter îşi dă seama că este aproape de zero în privinţa banilor. Din moment ce Peter n-are niciun act la el, o roagă pe soţia lui să-i trimită bani prin Western Union pe numele lui Ethan, însă lucrătorul de la ghişeu refuză să-i accepte cartea de identitate a lui Ethan ce conţine numele său de scenă, nu cel real. După o noapte petrecută la un motel, Peter se hotărăşte să plece de unul singur, lăsându-l în urmă pe Ethan, dar se întoarce apoi fiind mustrat de conştiinţă.

  Peter îl pune pe Ethan să conducă pentru ca el să se poată odihni, dar acesta adoarme la volan şi distruge maşina. După ce sunt recuperaţi de un prieten de-al lui Peter, Darryl (Jamie Foxx), el decide să continue călătoria tot alături de Ethan, în ciuda sfaturilor primite de la prietenul lui să nu facă asta. În cele din urmă, Darryl le împrumută maşina pentru a continua călătoria, dar Ethan o comite din nou şi conduce către graniţa dintre America şi Mexic. Deşi Ethan îl asigură că va rezolva el situaţia, el fuge de acolo şi îl lasă singur pe Peter, care este apoi arestat pentru posesie de droguri.

  Urmăreşte online filmul Due Date (Sorocul) 2010, cu subtitrare în Română şi calitate DVDRip.


  SERVER 1


  SERVER 2


  SERVER 3


  SERVER 4

  loading...
  Parerile vizitatorilor nostri despre acest film:

  9 responses to “Due Date – Sorocul, film online subtitrat în Română”

  1. Daniela says:

   O comedie de 10+..O comedie spumoasa,faze haioase,actori excelenti.
   Calitate audio/video 10.Trebuie vazut !!!
   Multumim.

  2. jonnut says:

   fremos tare…..10+

  3. Adi says:

   VIZIONARE PLACUTA

  4. sebasty says:

   you men se blocheaza

  5. florina says:

   pe bune,daca sareau cu masina de acolo,de pe pod,erau praf! /:\

  6. adrian says:

   dc a-ti scos filmul?as fi vrut sa-l vad
   dak se poate

  7. Catalinul says:

   Frumos 8!

  8. Alex says:

   140p serios !!!!!!!!!!!!!!?

  Spune-ne parerea ta despre acest film  1