Eastern Promises 2007, filme online HD, subtitrat în Română

aaa
aaa
Eastern Promises 2007, filme online HD, subtitrat în Română

Eastern Promises 2007 (Lorzii Crimei), film online HD, subtitrat în Română

Anna Ivanovna (Naomi Watts) este o asistentă bricanico-rusoaică ce lucrează la o maternitate din Londra şi găseşte un jurnal în limba Rusă pe cadavrul Tatianei, o fată de doar 14 ani care îşi pierde viaţa când naşte. De asemenea, ea mai găseşte şi un card pentru Restaurantul Trans-Siberian care e deţinut de Semyon (Armin Mueller-Stahl), un bătrân conducător al Mafiei Rusească. Anna porneşte într-o misiune de găsire a familiei fetei pentru a găsi un cămin pentru bebeluş, întâlnindu-se în proces cu Semyon pe care-l consideră iniţial prietenos.

Mama Annei nu are nicio obiecţie faţă de misiunea ei, însă unchiul ucrainiean şi fost ofiţer KGB, Stepan (Jerzy Skolimowski), căruia Anna îi cere ajutorul pentru a traduce acel jurnal găsit, o avertizează să aibă mare grijă deoarece intră într-o zonă nu tocmai sigură pentru ea. Prin traducerea jurnalului, Anna ajunge să afle că Semyon şi băiatul lui ignorant şi instabil, Kirill (Vincent Cassel), au abuzat-o pe fată, au făcut-o să devină dependentă de heroină, au forţat-o să se prostitueze şi au violat-o.

În cele din urmă, Anna ajunge la concluzia că fetiţa căreia speră să-i găsească rudele este, de fapt, fiica lui Semyon. Şoferul acestuia este Nikolai Luzhin (Viggo Mortensen), care reprezintă şi cel care se ocupă de „rufele murdare” ale familiei, descotorosindu-se de cadavre în Râul Tamisa. Prin intermediul lui Nikolai, Smyon, temându-se că va fi arestat şi condamnat, promite că îi va spune Annei locaţia familiei fetei dacă îi va înapoia acel jurnal. Sigur că Anna este trasă pe sfoară şi Nikolai, luându-i jurnalul, nu-i mai spune şi locaţia familiei, forţând-o astfel să păstreze copilul în Londra.

Urmăreşte online filmul Eastern Promises 2007 (Lorzii Crimei), cu subtitrare în Română şi calitate HD.


SERVER 1


SERVER 2

loading...
Parerile vizitatorilor nostri despre acest film:

10 responses to “Eastern Promises 2007, filme online HD, subtitrat în Română”

 1. maria says:

  f tare filmul! bravo, Admin!

 2. razvan says:

  excelent

 3. anca says:

  bun film,merci admin!

 4. Anais says:

  Fain film,mi a placut

 5. corina says:

  SUPER FILMU!

 6. Alina says:

  Foarte bun!

 7. paolo says:

  Foarte bun.

 8. pepy says:

  Foarte frumos, emotionant. Condamnati la saracie,umilinta si manipulare in tzara de origine emigrantii cauta o viatza mai buna departe de pamantul natal dar, adesea gasesc si acolo exact lucrul de care au fugit ,demonstrand ca ,,De ce ti-e frica nu scapi,,

 9. cristi says:

  Merita vazut.
  ?

 10. ronin says:

  Filmul abordeaza o tema generoasa dar e slab realizat, lipsit de consistenta, neconvingator si superficial. Vigo Mortensen – fitos, afect, smecher cu ochelari de soare si atat.Naomi Wats – incolora si insipida, pare ca nu i-a convenit deloc rolul.Unele situatii sunt aiurea, mai nou politia recolteaza probe de sange la domiciliu,fostul KGB-ist ascuns in Scotia reapare bine mersi, conu’ Kiril mai lasa si flori in patutzul copilului subtilizat foarte usor. Mai sunt si altele.Film mediocru.

Spune-ne parerea ta despre acest film