Edge of Tomorrow, filme online subtitrat în Română

aaa
aaa
Edge of Tomorrow, filme online subtitrat în Română

Edge of Tomorrow 2014 (Prizonier în Timp), film online subtitrat în Română

ATENŢIE!!! DESCRIEREA POATE FI UN PIC PREA DETALIATĂ! În viitorul apropiat, o rasă extraterestră invadează Pământul începând cu Germania şi preluând controlul aproape întregii Europe de Vest. Extratereştrii sunt porecliţi drept „Mimics” din cauza abilităţii lor de-a imita şi a răspunde strategiilor de luptă de pe Pământ cu maximă eficienţă. După mai multe înfrângeri, omenirea în sfârşit reuşeşte să izbândească datorită unor „jachete” de luptă şi a soldatului din Forţele Speciale, Rita Vrataski (Emily Blunt), care devine un simbol al războiului. Un ultim atac surpriză este plănuit pentru a se desfăşura pe coasta Franţei. Cum toată lumea se aşteaptă la un succes, Generalul Brighman (Brendan Gleeson) îi ordonă Maiorului William Cage (Tom Cruise) să se ducă pe front împreună cu o echipă de filmare.

Cage se pricepe la publicitate şi nu are nicio pregătire pentru luptă; în ciuda protestelor sale şi a neobişnuinţei în privinţa armelor, el este trimis forţat în Plutonul J aflat sub comanda Sergentului Farrell (Bill Paxton). După ce soseşte pe plajă, Mimicii ştiau deja la ce să se aştepte şi îi prind pe soldaţi într-o ambuscadă. Cage este copleşit de ceea ce vede şi este martorul morţii lui Vrataski, dar reuşeşte să detoneze o bombă care ucide un Mimic ciudat şi pe el însuşi.

Cage se trezeşte apoi la momentul întâlnirii cu Sergentul Farrell şi retrăieşte aceeaşi zi de antrenamente şi desfăşurare în dimineaţa următoare. El află că moartea lui declanşează o buclă temporală şi, în ciuda diverselor sale eforturi de-a salva oamenii, nimeni nu-l crede şi asaltul continuă să se desfăşoare în acelaşi mod tragic. Într-una dintre bucle el reuşeşte s-o salveze pe Vrataski şi când îi explică felul în care ştie că se vor desfăşura evenimentele, ea îi spune s-o caute în momentul următor când se va trezi.

Urmăreşte online filmul Edge of Tomorrow 2014 (Prizonier în Timp), cu subtitrare în Română şi calitate HD.

loading...
Parerile vizitatorilor nostri despre acest film:

17 responses to “Edge of Tomorrow, filme online subtitrat în Română”

 1. Cristi says:

  Foarte tare filmul!!!!!
  Cred ca e cel mai bun film vazut anul acesta…mi-a placut f mult!
  Recomand,si claritatea e destul de ok,tinand cont ca e un cam rip.
  bv baieti!

 2. Alina says:

  I Watched it in 4D , best movie of year so far .

 3. Radu. says:

  Frumos film , mai rar am vizionat anul acesta .

 4. Emil says:

  Excelent. De mult nu am mai urmarit un film continuu.
  Felicitari. 9+. Daca era si imaginea putin mai buna era de nota 10+.

 5. Sorin says:

  Bun film,ideea este interesanta si e transpusa in film destul de bine ! Descrierea filmului e tocmai ce trebuie,nu e deloc prea detaliata !Bravo si multumesc pentru film!

 6. euss says:

  e de vazut. e bun!

 7. Petronela says:

  Mi-a placut. Merita vazut!

 8. ovidiu says:

  1 Video it’s removed…
  2 Pe alte siteuri e calitate DvdRip, sau altele. Ca si Noah, pa care il astept sa iasa o calitate mai buna, nu aceeasi calitate CAM de 2 – 3 luni de cind a aparut. Chiar nu faci nimic, Anonymus????

  • Anonymous says:

   1. S-a rezolvat.
   2. Nu există DVDRip la acest film. Dacă ai găsit tu „pe site-uri” de ce nu te uiţi acolo?
   3. Noah există în format HD de vreo săptămână.

 9. Gabi says:

  Cel mai prastie film vazut pana acuma. Parca e un joc video. Daca mori incepi de la capat. Nici macar nu e original. Si bineninteles ca Tom Cruise supravietuieste. E noul Chuck Norris.

 10. cineva says:

  a fost sters….

 11. Silviu says:

  La mine sa vede cam an ceata dc nu lasa si ei versiunea aia vechea simpla care mergea parfum….

 12. ionut says:

  a fost scos….

 13. ILuSyOn.Alex says:

  nu merge Primul Server!!!

Spune-ne parerea ta despre acest film