• Filme Online
 • Ek Tha Tiger – Povestea Tigrului 2012, filme online subtitrat în Română


  Ek Tha Tiger – Povestea Tigrului 2012, filme online subtitrat în Română

  Ek Tha Tiger – Once There was a Tiger 2012 (Povestea Tigrului), film online HD subtitrat în Română

  Un agent cu nume de cod „Tigrul” (Salman Khan) – cel mai bun spion al Indiei şi ofiţer în cadrul Departamentului de Cercetare şi Analiză al acestei ţări (RAW) – se află în plină misiune în nordul Irak-ului. Tigrul este nevoit să îşi ucidă un om de-al său atunci când descoperă că a dezertat în favoarea serviciului de spionaj pakistanez (ISI). El ucide mai apoi alţi câţiva agenţi de la ISI şi reuşeşte să scape din Irak.

  El se întoarce mai apoi în ţara sa, în Delhi, şi raportează tot ce s-a petrecut şefului său, Shenoy (Girish Karnad). Tigrul este trimis aproape imediat într-o altă misiune, de această dată în Dublin, pentru a ţine sub supraveghere un om de ştiinţă cu origini indiene, Profesorul Anwar Jamaal Kidwai (Roshan Seth), care predă la Facultatea Trinity şi este suspectat că ar face scurgeri de informaţii importante spre serviciul de apărare al Pakistanului.

  Un alt agent de la RAW, Gopi (Ranvir Shorey), este desemnat să îl însoţească pe Tigru în misiunea din Irlanda. Tigrul se întâlneşte apoi cu omul de ştiinţă vizat, dar nu reuşeşte să petreacă suficient timp pentru a-l ţine sub supraveghere, dar ajunge să stea mai mult împreună cu îngrijitoarea acesuia, Zoya (Katrina Kaif), care studiază la o academie de dans din zonă. El încearcă să se împrietenească cu Zoya pentru a obţine informaţii despre profesor de la ea, dar petrecând timp în compania ei Tigrul îşi descoperă latura umană şi începe să se ataşeze de ea.

  Urmăreşte online filmul Ek Tha Tiger – Once There was a Tiger 2012 (Povestea Tigrului), cu subtitrare în Română şi calitate HD.


  SERVER 1


  SERVER 2


  SERVER 3

  loading...
  Parerile vizitatorilor nostri despre acest film:

  Spune-ne parerea ta despre acest film  1