• Filme Online
 • Elektra 2005, film online subtitrat în Română


  Elektra 2005, film online subtitrat în Română

  Elektra 2005, film online DVDRip, subtitrat în Română

  După ce a fost ucisă, Elektra Natchios (Jennifer Garner) este readusă la viaţă de un maestru orb în arte marţiale numit Stick (Terence Stamp). Ea este adusă la campusul lui de antrenament pentru a învăţa Kimagure, o artă marţială antică ce oferă practicanţilor abilitatea de-a vedea în viitor şi a reînvia morţii. Elektra este curând izgonită din cauza inabilităţii sale de-a lăsa deoparte furia. Ea pleacă şi îşi se foloseşte de cele învăţate pentru a deveni asasin plătit. La ceva ani distanţă, Elektra se infiltrează într-o zonă păzită foarte bine, ucide gărzile şi reuşeşte să-şi elimine ţinta, DeMarco (Jason Isaacs).

  Agentul Elektrei, cel care îi oferă ţintele, McCabe (Colin Cunningham), primeşte o ofertă neobişnuit de mare de la un client anonim care doreşte s-o angajeze. Singura clauză este că trebuie să petreacă vreo câteva zile într-o casă închiriată pe o insulă unde trebuiesc efectuate crimele, iar numele ţintelor vor fi oferite ulterior. Cât timp aşteaptă să primească numele ţintelor, ea dă peste o fată, Abby (Kirsten Prout), care încearcă să-i fure lănţişorul. Aflată într-o şedinţă de meditare, Elektra se întâlneşte şi împrieteneşte cu tatăl lui Abby, Mark Miller (Goran Visnjic). Mai târziu, Abby o invită pe Elektra la cină în numele tatălui ei.

  Mai târziu în cursul acelei zile, Elektra află că, la fel ca şi ea, Abby suferă de tulburare obsesiv-compulsivă. Odată cu trecerea timpului, Elektra dezvoltă un interes romantic faţă de Mark, dar curând după aceea află că ţintele pe care trebuie să le elimine sunt exact Mark şi Abby. Elektra nu poate face acest lucru şi decide să-i lase în viaţă şi să plece, dar apoi se întoarce la timp pentru a-i salva de asasinii trimişi de „The Hand”, un consorţiu de mercenari ninja, pentru a-i ucide. Apoi, Roshi (Cary-Hiroyuki Tagawa), liderul The Hand, îşi trimite fiul împreună cu o echipă de asasini pentru a o ucide pe Elektra şi răpi pe Abby.

  Urmăreşte online filmul Elektra 2005, cu subtitrare în Română şi calitate DVDRip.

  loading...
  Parerile vizitatorilor nostri despre acest film:

  3 responses to “Elektra 2005, film online subtitrat în Română”

  1. g.o. says:

   Film bun . Puțin fantastic , dar bun de văzut .Este a doua oară când îl văd la interval de aproape doi ani . Merită și se vede foarte bine . La titrare să se țină cont de literele specifice alfabetului românesc . OK

  2. axoblit says:

   da filmu nu merre !!!!!!!! 🙁 ):(

  Spune-ne parerea ta despre acest film