Ender’s Game 2013, filme online subtitrat în Română

aaa
aaa
Ender’s Game 2013, filme online subtitrat în Română

Ender’s Game 2013 (Jocul lui Ender), film online subtitrat în Română

O rasă extraterestră numită drept Formics atacă pământul în anul 2086. Mazer Rackham (Ben Kingsley) opreşte ofensiva acestora printr-un aparent sacrificiu al său. Ender Wiggin (Asa Butterfield), un tânăr cadet, îl învinge pe Stilson (Caleb J. Thaggard) într-un joc video în timp ce Colonelul Graff (Harrison Ford) şi Maiorul Gwen Anderson (Viola Davis) se uită la el prin intermediul camerelor de supraveghere. Ender este somat să înlăture monitorul din spatele său. Stilson şi gaşca lui îl atacă pe Ender, iar acesta ia o bucată dintr-un formic, îl pune la pământ şi îl loveşte repetat în piept. Ender se întoarce acasă şi îşi mărturiseşte regretele surorii sale Valentine (Abigail Breslin) în legătură cu ce a făcut.

Graff şi Anderson vizitează familia Wiggin şi îi oferă lui Ender un loc la Battle School (o şcoală de luptă aflată în spaţiu), admiţând faptul că scoaterea monitorului din spate a fost pentru a vedea „ce se întâmplă după aceea”. Graff îl ia pe Ender de-o parte pentru a-l convinge personal să accepte. După ce ajunge acolo, cadeţilor le este prezentat Sergentul Dap, care le explică modul în care funcţionează Camera de Luptă şi şcoala în general. Ender, evitat şi neluat în seamă de ceilalţi cadeţi, îşi câştigă rapid respectul printre ei datorită calităţilor sale deosebite. Anderson îi permite lui Ender sa descopere Mind Game, un joc conceput special pentru a testa în secret starea emoţională a studenţilor.

Forma lui Ender în mind game, un şoarece, întâlneşte un gigant care-i oferă două băuturi, dintre care una susţine el că este otrăvită. După ce încearcă fiecare băutură, care se dovedesc de fiecare dată otrăvite, a treia oară Ender reacţionează într-un mod în care uimeşte întreaga audienţă, iar Anderson spune că n-a mai văzut pe nimeni să facă aşa ceva. Ender este imediat transferat către Salamander Army şi odată ajuns acolo, el este antrenat de însuşi Mazer Rackhman pentru a conduce armata într-un război care va determina viitorul Pământului şi al rasei umane.

Urmăreşte online filmul Ender’s Game 2013 (Jocul lui Ender), cu subtitrare în Română şi calitate HD.


SERVER 1


SERVER 2


SERVER 3


SERVER 4

loading...
Parerile vizitatorilor nostri despre acest film:

24 responses to “Ender’s Game 2013, filme online subtitrat în Română”

 1. Andi says:

  Foarte misto filmul, dar este indicat sa citesti cartea inainte. Se vede destul de bine si traducerea este ok.

 2. sorin says:

  varza rau de tot nota 4

 3. cristis says:

  Filme ciudate am vazut la viata mea, dar mai ciudat si urat ca acesta n-am vazut.

 4. mocanumihai says:

  SLABUT CHIAR FFFFFSLAB PIERDERE DE TIMP 4

 5. mihai says:

  Pentru uni care nu inteleg filmul e de nota 4 dar e ok 9

 6. Mishu says:

  de 7 pe o scara 1 la 10

 7. Andrei says:

  de ce a fost scos filmul?

 8. fane says:

  interesanta abordarea se putea si mai bine

 9. Alex says:

  Un film SF foarte bun, dar nu pe gustul oricui. Cine vrea sa exploreze inca o posibilitate de contact cu alte forme inteligente de viata din Univers, poate gasi aici un scenariu absolut original. Deci, daca te preocupa inclusiv aspecte filosofice si morale legate de o viitoare intalnire, filmul asta este instructiv. Nota 10 pentru originalitate, nota 9 pentru unele scene usor trase de par.

 10. alin says:

  Lam vazut de 5 ori Filmul … Varianta este buna, dar este ceva nasol Varule care ai Filmat la Cinema Fratele meu fa ceva cu Tremuratu maini si Lasa sa vedem tot filmu Nu mai Taiati din el .. Si Dute si fati o prietena Lasa ….. ca ti`ai distrus manutele..

 11. dorelxl says:

  Este ok!

 12. K.O says:

  E bun.. am vazut si mai naspa.. nota 9 din partea mea

 13. Mini says:

  Un subiect imbracat intr-un costum SF. Este vorba despre arta manipularii, iar din acest punct de vedere exceleaza. Foarte multa lume nu intelege ca SF reprezinta de fapt cea mai eleganta forma de a exprima idei, subiecte, fapte din lumea reala tratate cu multa fantezie, si care ar fi foarte greu de exprimat altfel. In plus, SF reprezinta o sursa de inspiratie fenomenala pentru lumea reala (vezi Star Trek, filmul care a modelat stiinta si tehnologia actuala, chiar daca marea majoritate a privitorilor de film nu realizeaza). Subiect de nota 10, in rest actori buni, scenariu ok, efecte ok.

 14. io says:

  This video has been removed…

 15. Tiberiu P says:

  Superb film..
  Sper sa avem suficienta inteptiune in ce priveste viitorul ce ne asteapta!

  Multumesc!

 16. costy says:

  Filmul este foarte bun , dupa parerea mea merita sa fie vazut ( NOTA 10 )

 17. California dreaming says:

  This film is not working at all. Can anything be done please?

 18. willi says:

  bun film…..de preferat de citit cartea intai.
  asteptam cu interes si urmatoarele 2 filme….poate!?

 19. marius says:

  nu mai merge nici-un server

Spune-ne parerea ta despre acest film