Escape Room – Scapă, dacă poţi! (2019), filme online subtitrat în Română

aaa
aaa
Escape Room – Scapă, dacă poţi! (2019), filme online subtitrat în Română

Escape Room – Scapă, dacă poţi! (2019), film online subtitrat în Română

În Chicago, Illinois, studenta la fizică pe nume Zoey, bursierul Ben, negustorul Jason, veterana de război Amanda, camionagiul Mike şi pasionatul de camere de evadare Danny, primesc o invitaţie să participe la o nouă camera de evadare unde vor avea şansa de a câştiga suma de 10 mii de dolari. Când toţi se adună la locul cu pricina aşteptând să fie băgaţi în seamă, ei realizează faptul că au fost încuiaţi acolo deja şi, astfel, începe jocul fără nicio altă introducere.

Căutând indicii, Zoey activează fără să vrea nişte capcane de încălzire; când căldura se intensifică, Zoey reuşeşte să deblocheze un ventilator. Când jucătorii încearcă să găsească noi indicii pentru a scăpa, Amanda are o criză amintindu-şi despre un atac petrecut în Irak. Toată lumea reuşeşte să scape din cameră înainte ca aceasta să fie cuprinsă de flăcări. Ei ajung apoi într-o cabină cu climă de iarnă, iar uşa este încuiată cu un lacăt ce poate fi deschis cu o combinaţie de şapte litere, iar indiciul pentru parolă este „Vei ajunge în istorie”.

Acest lucru îl face pe Ben sa-şi amintească despre codusul camionului cu nişte prieteni şi ascultau un cântec din care se gândeşte că parola ar putea fi „Rudolph”, lucru ce se dovedeşte real. Grupul ajunge apoi într-o altă cameră care seamănă cu un lac îngheţat. Ei găsesc singura ieşire şi o haină roşie, folosindu-se apoi de un magnet şi gută de pescuit pentru a lua cheia care deschide uşa. Danny cade prin gheaţă şi se îneacă, iar cei care rămân sunt forţaţi să topească un cub de gheaţă în care se află cheia cu propriile lor trupuri.

Urmăreşte online filmul Escape Room – Scapă, dacă poţi! (2019), cu subtitrare în Română şi calitate HD.

SERVER 1


SERVER 2


SERVER 3

loading...
Parerile vizitatorilor nostri despre acest film:

One response to “Escape Room – Scapă, dacă poţi! (2019), filme online subtitrat în Română”

Spune-ne parerea ta despre acest film