• Filme Online
 • Eu când vreau să fluier, fluier, film românesc, online DVDRip


  aaa
  aaa
  Eu când vreau să fluier, fluier, film românesc, online DVDRip

  Eu când vreau să fluier, fluier (If I want to whistle, I whistle) film românesc DVDRip

  Silviu şi-a ispăşit o sentinţă de patru ani de închisoare, iar cu câteva zile înainte de eliberare fratele lui mai mic îl vizitează şi îi spune că maică-sa a venit acasă din Italia, acolo unde munceşte, şi vrea să-l ia şi pe el acolo. Puştiul îi spune că a venit singur cu autobuzul, dar când îl conduce până la gard, Silviu vede că l-a minţit şi că, de fapt, a fost adus de maică-sa cu maşina. Cum prizonierii nu au voie să se apropie de gard, un gardian vrea să-l îndepărteze, dar acesta se împotriveşte. Directorul închisorii se dovedeşte a fi înţelegător şi nu depune plângere, iar eliberarea sa nu este pusă în pericol.

  Folosind pe şest un telefon mobil al unui alt prizonier, Silviu o sună pe maică-sa şi îi cere să-l viziteze de urgenţă. Aceasta se conformează şi îi spune că, dacă vrea, poate veni şi el în Italia, alături de ea şi fratele lui, după ce va fi eliberat. El însă o urăşte foarte tare pentru că i-a abandonat în trecut, de fiecare dată când îşi găsea un alt iubit, şi o acuză că ar fi prostituată şi că nu vrea să meargă cu ea în Italia.

  Între timp, Silviu o întâlneşte pe Ana, o studentă la psihologie, care îi cere să completeze un chestionar. Pe de-o parte el o îndrăgeşte pe fată, dar pe de altă parte o prinde şi ameninţă că o va ucide cu un ciob de sticlă, dacă nu apare mama lui. Când mama lui ajunge acolo, ameninţă c-o va ucide pe fată şi apoi se va sinucide dacă îl va lua pe frate-su în Italia.

  Urmăreşte online filmul românesc Eu când vreau să fluier, fluier (If I want to whistle, I whistle), la calitate DVDRip.

  loading...
  Parerile vizitatorilor nostri despre acest film:

  9 responses to “Eu când vreau să fluier, fluier, film românesc, online DVDRip”

  1. geo says:

   NU NU MI-A PLACUT!

  2. Felipe says:

   Ce e asta Film ? Mare Porcarie , Doamne Mare iti e Gardina si mai vorbesc si ca pe Maidan ce sa invete societatea Aruncatil Primul Gos de Gunoi nu e destul ca ne-au facut Rromi de ras prin Europa le mai dam si Prestanta acum Jessus nu stiu ce au in minte Regizori

   • marius1 says:

    nu e deloc o porcarie, e exact cum e Romania, intr-un cuvant “o tara a nimanui”. Grozav filmul.

   • Alin says:

    Pai cum pula mea sa te respecte cineva cand tu nu esti in stare sa scrii corect macar? Te plangi ce chestii,dar nu esti capabil/a sa iti folosesti materia cenusie. Crezi ca in filmele americane nu se injura? Ba da, se injura. Expresia “Fuck you.” inseamna “Sa te fut”. Ceea ce mi se pare foarte asemanator cu partea cand Silviu ii povestea lui Ursu ca el si tipa cu buze frumoase or sa se futa. Si apropo, nu te mai caca pe tine cu engleza cand nu stii nici macar cum se scrie “Jesus” .

  3. Adrian1o says:

   Foarte foarte fain film
   Foarte faina poveste
   Super actori..
   Il recomand cu placere,chiar merita un DA!!! :))

  4. geo says:

   nu va mai uitati daca nu va place…nu ma obliga nimeni sa va uitati

  5. Paty says:

   vreau si eu sa-l vad si nu merge playerul 🙁
   am auzit ca este un film exceptional… 😀

  6. Cristian says:

   Acum mai fluiera 10 ani de puscarie smechere . . . un film de nota 5 cum numai in filme se poate intampla atat

  Spune-ne parerea ta despre acest film  1