• Filme Online
 • Event Horizon – Destinație mortală 1997, filme online subtitrat în Română


  aaa
  aaa
  Event Horizon – Destinație mortală 1997, filme online subtitrat în Română

  Event Horizon – Destinație mortală 1997, film online HD subtitrat în Română

  În anul 2047, un semnal de alarmă primit de pe Event Horizon, o navă spaţială care a dispărut în timpul unui voiaj spre Proxima Centauri în urmă cu şapte ani, iar apoi a reapărut în mod misterios pe orbita din jurul Neptunului. Nava de salvare Lewis and Clark este detaşată pentru a investiga dacă există supravieţuitori la bordul Event Horizon şi a stabili cu exactitate ce s-a petrecut. Căpitanul Miller al Lewis and Clark – împreună cu adjunctul său Locotenentul Starck, pilotul Smith, tehnicianul medical PEters, inginerul Ensign Justin, doctorul D.J. şi tehnicianul de intervenţii Cooper sunt însoţiţi de doctorul William Weir.

  Acesta din urmă este şi cel care a conceput Even Horizon, explicându-le acestora despre câmpul gravitaţional experimental al navetei. Acesta generează o gaură neagră artificială şi o foloseşte ca un fel de pod între două puncte din timp şi spaţiu, reducând timpul distanţelor astronomice. Singurul mesaj primit de la navă de după lansare a fost o înregistrare stranie cu ţipete şi urlete.

  După filtrarea înregistrării, doctorul D.J. crede că poate să descifreze un mesaj în latină care spune „salvează-mă” fiind spus printre ţipete. Când se îmbarcă pe Event Horizon echipajul descoperă dovezile unui masacru. Pe când caută supravieţuitori, câmpul gravitaţional al navetei se activează în mod automat. Justin este atras pentru puţin timp în portalul rezultat. Activarea provoacă şi o undă de şoc ce deteriorează Lewis and Clark, forţând întregul echipaj să rămână pe Event Horizon. După ce Justin este tras înapoi, el rămâne într-o stare catatonică, fiind terifiat de ceea ce a văzut pe partea cealaltă.

  Urmăreşte online filmul Event Horizon – Destinație mortală 1997, cu subtitrare în Română şi calitate HD.


  SERVER 1


  SERVER 2


  SERVER 3


  SERVER 4

  loading...
  Parerile vizitatorilor nostri despre acest film:

  One response to “Event Horizon – Destinație mortală 1997, filme online subtitrat în Română”

  1. Nexus says:

   UN FILM DE GROAZA SI SF.rEALIZAREA NU ESTE CEA MAI BUNA.E DESTUL DE DUR .ADOUA OARA NU MA MAI UIT LA EL.!!!!!!!!!!!

  Spune-ne parerea ta despre acest film  1