EVEREST (2015), filme online HD 720p, subtitrat în Română

aaa
aaa
EVEREST (2015), filme online HD 720p, subtitrat în Română

Everest 2015, film online subtitrat în Română

În luna mai a anului 1996, două grupuri de alpinişti, Adventure Consultants şi Mountain Madness, se întâlnesc la bază pentru a se pregăti de cucerirea Everestului. Rob Hall (Jason Clarke) este unul dintre cei trei ghizi din partea Adventure Consultants, ai cărui opt clienţi îi includ pe Beck Weathers (Josh Brolin), căţărător cu zece ani de experienţă, Doug Hansen (John Hawkes), care vrea să demonstreze că un om simplu e capabil de lucruri măreţe şi Yasuko Namba (Naoko Mori), care a cucerit şase dintre cele şapte vârfuri şi vrea să fie cea mai în vârstă femeie care le cucereşte pe toate.

Scott Fischer (Jake Gyllenhaal) este ghidul din partea Mountain Madness. Cu o lună în urmă, Rob şi-a lăsat acasă soţia însărcinată, Jan (Keira Knightley), promiţându-i că se va întoarce înainte ca ea să nască. Cele două grupuri de expeditori fac cunoştinţă cu Helen Wilton (Emily Watson), managerul bazei care va fi în contact cu ei în permanenţă prin staţiile de emisie-recepţie. În data de 7 mai, aventurierii pornesc spre Baza a II-a.

Pe drum, ei au parte de un incident care creează o uşoară panică şi îngrijorare, iar Rob încearcă să-i convingă să continue ascensiunea într-o altă zi, dar este refuzat. Ei își continuă aventura și câțiva reușesc să ajungă în vârf, dar curând ei realizează că vremea se schimbă mult mai repede decât se așteptaseră, iar viscolul și întunericul încep să se accentueze. Vremea devine din ce în ce mai dificilă și viața alpiniștilor este pusă în pericol atât de gerul năpraznic cât și de traseul de întoarcere care nu mai e la fel de vizibil.

Urmăreşte online filmul Everest 2015, cu subtitrare în Română şi calitate HDRip.


SERVER 1


SERVER 2

loading...
Parerile vizitatorilor nostri despre acest film:

6 responses to “EVEREST (2015), filme online HD 720p, subtitrat în Română”

 1. Ciprian F. says:

  Pentru iubitorii de munte, un film bine realizat ; multumiri adminilor. 😉

 2. Nexus says:

  Da,un film bun care merita vazut,muntele trebuie respectat,ca sa poata fi inblanzit,cei care cred ca totul e floare la ureche se inseala.Calitatea la imagine nu este HD,dar multumim pentru postare.

 3. Nick says:

  Nebunie la extrem

 4. cuic silvar says:

  un film extraordinar !! cu niste cadre de poveste !

 5. doamne apara de prosti amin says:

  aventura au cautat:))nici nu pot sa empatizez cu astfel de idioti,se chinuie sa ajunga pe un varf de stanca pustiu si vorbesc cu zeitati imaginare(schizo)ori tipa animalic!?nu pricep acest sport tembel…alpinismul de aventura.

 6. Go Vegan! says:

  Aventură la superlativ! Superb filmul!
  Este impresionant până unde poate fi
  împins o persoană de către voința sa.

Spune-ne parerea ta despre acest film