Every Day – Zi După Zi 2018, filme online subtitrat în Română

aaa
aaa
Every Day – Zi După Zi 2018, filme online subtitrat în Română

Every Day – Zi După Zi 2018, film online HD subtitrat în Română

„A” este un spirit călător care se trezeşte în trupuri diferite în fiecare zi, indiferent că este al unei tinere adolescente sau al unui tânăr adolescent. Într-o anumită zi, el se trezeşte în trupul lui Justin, iubitul neglijent al lui Rhiannon. La şcoală în acea zi, Rhiannon îl abordează pe „A” în forma lui Justin şi îl convinge pe acesta să plece cu ea de la şcoală. Pe măsură ce ziua progresează, „A” se îndrăgosteşte de Rhiannon şi ea îi mărturiseşte lui Justin viaţa ei problematică de acasă.

Rhiannon, la rândul ei, simte o atracţie şi mai puternică faţă de Justin, văzând că acesta pare să se fi schimbat şi să fi devenit o persoană mai atentă şi mai grijulie decât era înainte. În ziua următoare, Rhiannon realizează că Justin a revenit la vechile obiceiuri şi nici măcar nu îşi mai aminteşte ziua precedentă. Între timp, trezindu-se în trupul unei fete pe nume Amy, „A” pune la cale o mascaradă doar pentru a se apropia de Rhiannon.

Mai apoi, A ajunge în trupul unui catolic devotat pe nume Nathan şi se duce la o petrecere unde ştie sigur că se va afla şi Rhiannon. Conectându-se cu ea prin intermediul unui dans, A îi spune că merită pe cineva mai bun decât Justin, însă imediat Nathan este îndepărtat de sosirea lui Justin. Câteva zile mai târziu, A îi trimite un mesaj text lui Rhiannon şi îi cere să se întâlnească într-un anumit loc doar ei doi, iar Rhiannon se duce cu gândul că-l va întâlni pe Nathan.

Urmărește online filmul Every Day – Zi După Zi 2018, cu subtitrare în Română și calitate HD.


SERVER 1


SERVER 2


SERVER 3


SERVER 4

loading...
Parerile vizitatorilor nostri despre acest film:

Spune-ne parerea ta despre acest film