• Filme Online
 • Everybody Loves Somebody (2017), filme online subtitrat în Română


  Everybody Loves Somebody (2017), filme online subtitrat în Română

  Todos queremos a alguien – Everybody Loves Somebody (2017), film online HD subtitrat în Română

  Clara (Karla Souza) este o doctoriţă din Los Angeles care se bucură de succes în meseria ei, însă nu acelaşi lucru se poate spune şi despre succesul în viaţa amoroasă. Toată neîmplinirea ei iese la suprafaţă atunci când părinţii ei, care locuiesc undeva în Baja, hotărăsc să se căsătorească după 40 de ani de concubinaj fără acte. Clara este o femeie cu tendinţe autodistructive din punctul acesta de vedere, deseori încercând chiar să saboteze relaţiile altor oameni din viaţa ei, inclusiv cea a propriilor părinţi.

  Ea este foarte determinată să nu aibă decât aventuri de-o noapte, însă pare să aibă o frică de a-şi lua un angajament serios care e aproape patologic. În momentul în care participă la ceremonia părinţilor ei din Mexic, ea se reîntâlneşte cu o mai veche dragoste de-a ei pe nume Daniel (Jose Maria Yazpik). Acesta din urmă se pare că i-ar fi frânt inima cu ceva ani mai devreme când a plecat într-o călătorie prin lume.

  Chiar şi aşa, încă mai există o scânteie a dragostei evidentă între cei doi, însă Clara explorează de asemenea o potenţială relaţie cu un rezident din biroul ei medical, Asher (Ben O’Toole), un australian ce pare să fie mai cu picioarele pe pământ decât Clara sau Daniel la un loc. Însă în ciuda acestui fapt, el ajunge să fie prins între capriciile Clarei şi nesiguranţei sale referitoare la alegerea unei persoane cu care să aibă o relaţie stabilă şi poate chiar să-şi întemeieze o familie cu ea.

  Urmăreşte online filmul Todos queremos a alguien – Everybody Loves Somebody (2017), cu subtitrare în Română şi calitate HD.


  SERVER 1


  SERVER 2


  SERVER 3


  SERVER 4

  loading...
  Parerile vizitatorilor nostri despre acest film:

  4 responses to “Everybody Loves Somebody (2017), filme online subtitrat în Română”

  1. geo69 says:

   un film bun,putin intortochiat,placut de vazut cu familia in weekend sau intr-o minivacanta.Nota8/10

  2. ioana says:

   din pacate nici un server nu mai este activ

  3. oti says:

   Mi-a placut, deconectant 8/9

  4. Ileana says:

   Mi-a placut, dragut!

  Spune-ne parerea ta despre acest film  1