Ex Machina 2015, filme online HD 720p, subtitrat în Română

aaa
aaa
Ex Machina 2015, filme online HD 720p, subtitrat în Română

Ex Machina 2015, film online HD, subtitrat în Română

Caleb este un programator care lucrează pentru compania BlueBook, cel mai popular motor de căutare online. El este selectat în ceea ce pare a fi o loterie în interiorul companiei pentru a se întâlni cu fondatorul companiei şi a petrece o săptămâna la proprietatea acestuia. Nathan este un geniu excentric a cărui reşedinţă este şi un laborator de cercetare. Singura persoană care se mai află acolo este asistenta lui, o japoneză pe nume Kyoto.

Nathan vrea ca băiatul să petreacă o săptămână cu el să-l ajute să efectueze nişte teste pe un robot umanoid botezat Ava. Acesta îi explică faptul că, în testul Turing clasic al Inteligenţei Artificiale, cel care efectuează testul poate să interacţioneze cu computerul şi răspunsurile sunt prezentate într-un asemenea mod încât nu ştie dacă vin de la un om sau o Inteligenţă Artificială. Dacă răspunsurile nu pot fi distinse între cele ale unui om sau ale Inteligenţei Artificiale, atunci testul este un succes, iar computerul poate fi declarat drept inteligent.

În acest nou test, însă, Nathan îi spune încă de la început că Ava este un andriod – dacă el va ajunge s-o considere pe Ava „umană” atunci testul va fi unul cu adevărat important şi de succes. Nathan recunoaşte că s-a folosit de motorul său de căutare pentru a acumula date audiovizuale de la miliarde de oameni, acumulând cele mai intime experienţe ale acestora şi încărcându-le în creierul chimic sofisticat al Avei, care este foarte flexibil şi avansează independent, la fel ca şi cel al oamenilor. De asemenea, el recunoaşte că l-a ales pe Caleb datorită cunoştinţelor sale deosebite în legătură cu Inteligenţa Artificială.

Urmăreşte online filmul Ex Machina 2015, cu subtitrare în Română şi calitate HD.

loading...
Parerile vizitatorilor nostri despre acest film:

15 responses to “Ex Machina 2015, filme online HD 720p, subtitrat în Română”

 1. Iulian says:

  Interesant, captivant, si… uite cum te uiti tot filmul la conversatiile a 3 persoane fara sa te plictisesti (zic 3 deoarece in afara corpului , robotul se poarta exact ca o persoana) as putea sa zic chiar imprevizibil. Recunosc m-au atras mult si efectele si locul in sine. Pana la urma asta facem ”Oamenii isi schimba sentimentele si comportarea la fel de repede cum isi schimba interesele”! Merita vizionat.

 2. vax says:

  flimul e ok, sugereaza cumva temerile actuale referitoare la Inteligentza Artificiala.

  mie mi-a placut

 3. Mitica says:

  Dragilor, mesajul filmului este foarte simple. Oamenii pot crea inteligente artificiale , dar oare cu ce ar fi ele mai bune dacat omul-daca sunt facute dupa modele umane? Inteligenta umana inca nu are puterea sa organizeze Raiul Mondial.

 4. Victor says:

  Buna sezra,, am cea mai mare viteza la internet de la RDS,, si HD de 1T. Am lasat filmul sa se incarce 15 minute,, si acum, se opreste din 2 in 2 minute. Oare ce sa fie. Am testa si viteza de internet,, Totul este ok la mine. O sera minunata

 5. maria says:

  fimlul e super! l am vazut aseara, merge f bine! felicitari admin!

 6. mihai says:

  o tampenie.

 7. madmax says:

  gay!

 8. point says:

  naspa .. mai bine traiti va viata si lasati deoparte tv ul si intenetul… mergeti in natura , gasiti va jumatatea, iubiti va si nu mai fiti exagerati cu sf urile ca asa va corup unii si altii

 9. armand says:

  nota 7 de la mine

 10. beby says:

  da mie mia placut f interesant chiar daca sunt doar trei personaje

 11. dan says:

  e misto dar mai bine culcate

 12. Nexus says:

  Filmul e bun ,merita vazut.Mai avem mult pana sa putem controla AI.

 13. Ionut says:

  la sfarsit dupa ce iese Eva din casa .. brusc pana de curent .. atunci nu mai era valabila iesirea de siguranta cu toate usile deschise .. pacat.. ca putea sa o prinda din urma pana urca in elicopter 😀

  8/10

Spune-ne parerea ta despre acest film