Exit Wounds – Foc Încrucişat (2001), filme online subtitrat în Română

aaa
aaa
Exit Wounds – Foc Încrucişat (2001), filme online subtitrat în Română

Exit Wounds – Foc Încrucişat (2001), film online subtitrat în Română

Orin Boyd (Steven Seagal) este un detectiv care lucrează la secţia 21 din Departamentul de Poliţie al oraşului Detroit care îl salvează pe Vice Preşedintele Americii atunci când acesta este ţinta unui grup de extremişti care vor să-l ucidă. Deoarece Boyd l-a salvat pe Vice Preşedinte încălcând nişte ordine şi omorând toţi acei extremişti, Căpitanul Frank Daniels (Bruce McGill), care e şi un vechi prieten de-al lui Boyd, este obligat să îl concedieze, însă îi spune să discute mai departe cu şeful poliţiei, Hingers.

Acesta din urmă nu îl place deloc pe Boyd din cauza reputaţiei proaste pe care o are în a încălca ordinele. Cu toate acestea, Boyd este foarte apreciat de oamenii din jur aşa că reuşeşte să-şi păstreze postul. Deşi rămâne în funcţie, Hingers îl transferă pe Boyd de la secţia 21 la secţia 15, cea mai grea secţie din Detroit. Acolo el se întâlneşte cu Henry Wayne (Tom Arnold), gazda unui talk-show local numit Detroit AM.

Pe când conducea maşina prin oraş, Boyd îl vede pe traficantul de droguri local Latrell Walker (Earl “DMX” Simmons) şi pe partenerul său foarte vocal, T.K. Johnson (Anthony Anderson), făcând o tranzacţie cu un bărbat pe nume Matt Montini (David Vadim). După o scurtă luptă, Walker şi Johnson reuşesc să scape, însă Boyd îl arestează pe Montini şi descoperă cu surprindere că acesta din urmă era un poliţist ce lucra sub acoperire. Intervenţia lui Boyd a făcut ca toată munca lui Montini să fie în zadar, spre nemulţumirea partenerului acestuia, Useldinger (Matthew G. Taylor).

Urmăreşte online filmul Exit Wounds – Foc Încrucişat (2001), cu subtitrare în Română şi calitate HD.

SERVER 1


SERVER 2


SERVER 3

loading...
Parerile vizitatorilor nostri despre acest film:

Spune-ne parerea ta despre acest film