• Filme Online
 • Exorcist: The Beginning 2004, filme online HD, subtitrat în Română


  Exorcist: The Beginning 2004, filme online HD, subtitrat în Română

  Exorcist: The Beginning 2004 (Exorcistul: Începutul), film online HD subtitrat în Română

  Filmul începe cu un preot însângerat şi înspăimântat care păşeşte încet printr-un câmp de luptă plin de cadavrele a mii de soldaţi morţi. De asemenea, corbii şi hienele se înfruptă din cadavrele căzute pe front. Preotul ajunge la cadavrul unui alt preot şi încearcă să ia un mic pandativ demonic pe care-l ţine acesta în mână, însă brusc, preotul decedat revine pentru o scurtă perioadă la viaţă, suficient cât să-l împiedice pe celălalt să îi ia pandativul din mână.

  Apoi, în Cairo, anul 1949, tânărul preot Lankester Merrin şi-a luat o perioadă de concediu sabatic de la biserică şi s-a dedicat istoriei şi arheologiei, fiind cuprins de îndoieli cu privire la credinţa sa. El este afectat în special de un incident petrecut într-un mic sat din Olanda ocupată de nazişti în vremea celui de-al Doilea Război Mondial; aproape de terminarea războiului, un comandant SS sadic l-a obligat pe Merrin să participe la mai multe execuţii pentru a cruţa un sat de la distrugere.

  După război, el a devenit arheolog şi este abordat de un colecţionar de antichităţi pe nume Semelier care îi cere să vină la un loc explorat de britanici în Kenia. Exploratorii au descoperit o biserică Bizantină Creştină construită undeva prin anii 500 după Christos – cu mult înainte ca religia Creştină să fi ajuns în acel colţ din Africa. Smelier îi cere lui Merrin să recupereze o relicvă antică ce aparţine unui demon înainte ca britanicii să ajungă şi să-l găsească primii. Relicva cu pricina este cea de la începutul filmului.

  Urmăreşte online filmul Exorcist: The Beginning 2004 (Exorcistul: Începutul), cu subtitrare în Română şi calitate HD.


  SERVER 1


  SERVER 2


  SERVER 3


  SERVER 4

  loading...
  Parerile vizitatorilor nostri despre acest film:

  8 responses to “Exorcist: The Beginning 2004, filme online HD, subtitrat în Română”

  1. POSIBIL PARANORMAL says:

   Un film greu de consumat si de digerat .Scena posedarii oamenilor de catre o entitate “rea” si omul bun care vine cu biblia in mina ,”respectind scrierile Biblice “,cu sticluta de apa sfintita in buzunar ,uitindu-se cu coada ochiului dupa doamna doctor…Populatia Africana aveau a vorba pentru misionarii cultelor religioase ,care veneu din tarile ce le-au ocupat teritoriile si paminturile : -LA INCEPUT CIND ATI VENIT AICI ,NOI AVEAM PAMINTURILE SI VOI AVEATI BIBLIA IN MINA . ACUM NOI AVEM BIBLIA IN MINA SI VOI AVETI PAMINTURILE NOASTRE ,CE MAI VRETI DE LA NOI ?…Oare acum aceste vorbe Africane nu sint adevarate si pentru noi ?…Filmul este bunicel pentru oamenii putin mai complecsi dar cu ,rabdare .Vizionare placuta .

   • @POSIBIL PARANORMAL says:

    1. Bei prea mult rachiu si o iei prea mult pe aratura.
    2. Populatia africana (in mare parte) nu are legatura cu Biblia.
    3. Cu Biblia au legatura doar crestinii. Africanii (in mare parte) nu sunt crestini.
    4. Da, africanii au fost candva victime, dar asta nu inseamna nimic.
    5. Si romanii, chinezii, sovieticii, polonezii, britanicii, toti au fost candva victime.

  2. G.Doolitle says:

   F captivant filmul si cateva scene reusite…Îl recomand si l-as revedea cu placere!

  3. Alexandru Pirlea says:

   Mea placut filmul e capvivant e ok

  4. POSIBIL PARANORMAL says:

   Inexpertule in filme ce-mi imiti numele ,mai mergi la scoala si mai invata istoria ,se vede treaba ca ai fost un chiulangiu .In perioada precoloniala a marilor Imperii Eoropene ,credinta popoarelor Africane ,nu era monoteista .EOROPENII Imperialisti au subjugat militar,economic ,religios ,aceste popoare sute de ani ,dar innaintea armatelor ,deobicei se infiltrau misionarii religiosi catolici si mai tirziu a altor culte religioase…Nu mai fi suparat ca faci riduri .Mai invata istorie .

  5. Diana says:

   Merita vazut

  6. elena says:

   Mi-a placut filmul,multumesc admin!

  Spune-ne parerea ta despre acest film