• Filme Online
 • Faces in the Crowd, film online subtitrat în Română


  Faces in the Crowd, film online subtitrat în Română

  Faces in the Crowd 2011 (Feţe în Mulţime), film online DVDRip, subtitrat în Română

  Profesoară la o scoală primară, Anna Marchant (interpretată de Milla Jovovich) locuieşte cu iubitul ei Bryce într-un apartament frumos şi din când în când iese în oraş pentru a se întâlni la un pahar de vorbă cu cele două bune prietene ale sale Francine şi Nina. Într-o seară, când Anna se duce să se întâlnească cu Bryce, ea trece peste un pod şi vede un criminal în serie infam care omoară o femeie. Anna se sperie şi fuge de acolo, dar este urmărită şi atacată la rându-i de acel individ, iar apoi cade de pe pod şi se loveşte foarte tare la cap.

  Din cauza acestei lovituri, Anna intră în comă timp de o săptămână şi când se trezeşte primeşte o veste care-i va schimba viaţa pentru totdeauna, şi anume aceea că a suferit traume craniene severe şi Prosopagnozie, o tulburare a percepţiei chipurilor din cauza căreia nu poate face diferenţa între feţe, în timp ce restul obiectelor pot fi recunoscute cu uşurinţă şi nu sunt afectate. Ofiţerul de poliţie Sam Kerrest încearcă fără succes s-o forţeze pe Anna să-şi amintească figura criminalului în serie. Acum, acel criminal ştie că Anna i-a văzut faţa şi este singura care-l poate identifica, dar ea nu este capabilă nici măcar să-şi recunoască iubitul şi cei mai apropiaţi prieteni, darăminte pe el…

  Anna trăieşte acum un adevărat coşmar, deoarece ştie că acel criminal poate să stea fix în faţa ei fără ca ea să realizeze acest lucru şi orice persoană cu care intră în contact este un potenţial pericol pentru ea. Faptul că nu poate deosebi feţele îl face şi pe Bryce să devină tot mai frustrat şi irascibil din cauză că pentru ea el va reprezenta mereu un străin.

  Urmăreşte online filmul Faces in the Crowd 2011 (Feţe în Mulţime), cu subtitrare în Română şi calitate DVDRip.

  Server 2

  loading...
  Parerile vizitatorilor nostri despre acest film:

  6 responses to “Faces in the Crowd, film online subtitrat în Română”

  1. look says:

   Superba povestea.Merita vazut.

  2. cristina says:

   frumos… suspans :)) nu rupe el da e ok …

  3. alina says:

   Foarte frumos. Merita vazut

  4. erik says:

   bun,mi-a placut………

  5. LIVIA says:

   PLICTISITOR !!!!!

  6. sonia says:

   Frumos, suspans tot filmul!

  Spune-ne parerea ta despre acest film