Fack ju Göhte – Fak iu profule! (2013), filme online subtitrat în Română

aaa
aaa
Fack ju Göhte – Fak iu profule! (2013), filme online subtitrat în Română

Fack ju Göhte – Fak iu profule! (2013), filme online subtitrat în Română

Spărgătorul de bănci Zeki Müller tocmai ce a fost eliberat din închisoare. După eliberare, el merge să-şi recupereze nişte bani pe care i-a furat ca să achite o datorie, însă prietenul său i-a îngropat într-un şantier. Cât timp Zeki a stat în puşcărie, şantierul s-a finalizat, iar banii lui sunt acum îngropaţi sub şcoala Goethe Gesamtschule. Pentru a recupera banii, Zeki încearcă să se angajeze ca om de serviciu la şcoală, însă în urma unei neînţelegeri el primeşte în schimb postul de profesor suplinitor.

Elisabeth „Lisi” Schnabelstedt este o studentă profesoară la Goethe Gesamtschule, fosta ei şcoală, deoarece are tutela surorii sale mai mici, Laura. Lisi nu este suficient de impunătoare pentru a menţine disciplina printre studenţi. În momentul în care Ingrid Leimbach-Knorr, o profesoară de la clasa 10B încearcă să se sinucidă, Lisi este solicitată de către manageriat să preia ea acea clasă care este renumită pentru zilele negre pe care le provoacă profesorilor.

Zeki preia postul lăsat liber de Lisi şi pentru a-şi recupera banii el lucrează pe timpul nopţii la un tunel pentru a ajunge la locul unde a îngropat averea. De asemenea, el îi copiază diploma lui Lisi pentru că el nu are studii superioare care să-i permită să predea, iar după puţin timp Lisi îşi dă seama de acest lucru. Ea îl şantajează pe Zeki şi acesta este nevoit să-i dea înapoi locul de la clasa a 7-a şi să se ducă el la 10B. Cu ajutor din partea lui Lisi şi folosind nişte metode neconvenţionale, el ajunge să câştige respectul studenţilor săi.

Urmăreşte online filmul Fack ju Göhte – Fak iu profule! (2013), cu subtitrare în Română şi calitate HD.

SERVER 1


SERVER 2


SERVER 3

loading...
Parerile vizitatorilor nostri despre acest film:

3 responses to “Fack ju Göhte – Fak iu profule! (2013), filme online subtitrat în Română”

  1. daniel says:

    Puteti sa adaugati si subtitrarea?

  2. daniel says:

    Unde este subtitrarea?

  3. danielx says:

    Unde este subtitrarea?

Spune-ne parerea ta despre acest film