• Filme Online
 • Fair Game 2010, film online subtitrat în Română


  Fair Game 2010, film online subtitrat în Română

  Fair Game 2010 (Ţingă legitimă), film online DVDRip, subtitrat în Română

  Valerie Plame (Naomi Watts) lucrează pentru CIA, însă nimeni din afara agenţiei, cu excepţia soţului şi părinţilor, ei nu ştie acest lucru. Ea este agent de informaţii şi se implică într-o serie de operaţiuni secrete de peste graniţele ţării sensibile şi, de multe ori, periculoase. Soţul ei, Joseph C. Wilson (Sean Penn), este un diplomat care până de curând a fost ambasadorul Statelor Unite în Gabon. Datorită trecutului său diplomatic din Niger, Wilson este abordat de colegii soţiei sale care îi cer să călătorească acolo pentru a culege informaţii în legătură cu presupusa achiziţie a irakienilor de uraniu de acolo pentru a-l folosi în dezvoltarea armelor nucleare. Wilson stabileşte faptul că nu este cazul de aşa ceva.

  După ce George W. Bush a ordonat atacul militar, care este justificat în 2003 printr-un discurs privind starea uniunii în care face aluzie la folosirea uraniului pentru dezvoltarea de arme de distrugere în masă, Wilson publică un editorial în ziarul The New York Times, în care cataloghează aceste afirmaţii ca fiind complet neadevărate. Statutul lui Plame din cadrul CIA este dat apoi publicităţii, iar această scurgere de informaţii este posibil să fi venit din partea unor oficiali de la Casa Albă, incluzându-l aici pe şeful staff-ului vicepreşedintelui şi consilier pe probleme de securitate naţională, Scooter Libby (David Andrews).

  Acest lucru se pare că a fost pentru a-l discredita pe soţul ei şi a face ca afirmaţiile lui cum că administraţia Bush a manipulat informaţiile pentru a justifica o invazie a Irak-ului să nu aibă un impact foarte mare printre cetăţeni. Drept consecinţă, Plame este concediată imediat din agenţie, lăsând în impas câteva operaţiuni delicate la care lucra şi făcând ca relaţia cu soţul ei să intre pe o pantă descendentă. Plame este deranjată şi mai mult atunci când Wilson apare la TV şi prin ziare susţinându-şi punctul de vedere, ceea ce îi expune pe amândoi repercusiunilor.

  Urmăreşte online filmul Fair Game 2010 (Ţintă legitimă), cu subtitrare în Română şi calitate DVDRip.

  loading...
  Parerile vizitatorilor nostri despre acest film:

  5 responses to “Fair Game 2010, film online subtitrat în Română”

  1. Manuela says:

   foarte bun filmul, dar asteptam rezultatul final

  2. gabytza2410 says:

   foarte interesant!

  3. Vlad says:

   foarte bun filmul, multumesc pentru oportunitatea oferita

  4. against war says:

   Un film foarte bun.Cinste peersonajelor reale,americani care l-au contrazis pe scirba de bush si nemernicii lui.Pacat ca razboiul si suferintele tot au avut loc.Si mai au!

  5. Brenda Spatariu says:

   S-ar putea repune, va rog? Multumesc frumos.

  Spune-ne parerea ta despre acest film  1