Fantastic Beasts 2: The Crimes of Grindelwald 2018 filme online subtitrat în Română

aaa
aaa
Fantastic Beasts 2: The Crimes of Grindelwald 2018 filme online subtitrat în Română

Fantastic Beasts 2: The Crimes of Grindelwald 2018 (Animale Fantastice 2: Crimele lui Grindelwald) film online subtitrat în Română

În anul 1927, Congresul de Magia din America, abreviat MACUSA, îl transferă pe puternicul vrajitor de magie neagră Gellert Grindelwald din închisoarea lor de maximă securitate către una din Londra pentru a fi judecat cu privire la infracţiunile pe care le-a comis. Grindelwald evadează în timpul transferului, fiind ajutat de angajatul MACUSA şi fan al său, Abernathy. Trei luni mai târziu, Newt Scamander cere celor de la Ministerul de Magie să i se restituie dreptul de-a călători internaţional după ce acest drept i-a fost revocat ca urmare a evenimentelor din New York.

În timp ce se află la Minister, Newt se întâlneşte cu Leta Lestrange, o fostă colegă de clasă de la Hogwarts care e logodită acum cu fratele lui, Theseus. Ministerul acceptă să-i redea dreptul de călătorie lui Newt cu condiţia de a-l ajutat pe Theseus să-l localizeze obscurul Credence Barebone, care a reapărut undeva în Paris. Credence ar putea să fie chiar fratele de mult pierdut al lui Leta, Corvus Lestrange, ultimul vrăjitor de sânge pur care a mai rămas.

Grindelwald crede că doar Credence poate să îl ucidă pe omologul său, Profesorul de la Hogwarts, Albus Dumbledore. Cu toate acestea, Newt refuză să aleagă vreo parte şi nu doreşte să se implice. După ce pleacă de la Minister, Newt este convocat în secret de Dumbledore care se află sub supraveghere constantă din partea Ministerului pentru că a refuzat să îl confrunte pe Grindelwald. Pe când erau tineri, cei doi au avut o relaţie personală destul de apropiată. Dumbledore îl convinge pe Newt să meargă să-l găsească pe Credence.

Urmăreşte online filmul Fantastic Beasts 2: The Crimes of Grindelwald 2018 (Animale Fantastice 2: Crimele lui Grindelwald), cu subtitrare în Română şi calitate HD.


SERVER 1


SERVER 2


SERVER 3


SERVER 4

loading...
Parerile vizitatorilor nostri despre acest film:

One response to “Fantastic Beasts 2: The Crimes of Grindelwald 2018 filme online subtitrat în Română”

Spune-ne parerea ta despre acest film