Fantastic Four (2015), filme online HD, subtitrat în Română

aaa
aaa
Fantastic Four (2015), filme online HD, subtitrat în Română

Fantastic Four – Cei Patru Magnifici 2015, film online, subtitrat în Română

Prietenii Reed Richards (Miles Teller) şi Ben Grimm (Jamie Bell) au lucrat împreună la un prototip de teleportare încă de când erau mici şi în cele din urmă au atras atenţia Profesorului Franklin Storm (Reg E. Cathey), directorul de la Fundaţia Baxter, un institut de cercetare finanţat de guvern care susţine tinerii dezvoltatori. Reed este recrutat să li se alăture şi să-i ajute pe copiii profesorului, Sue Storm (Kate Mara), la rândul ei om de ştiinţă, şi tehnicianul Johnny Storm (Michael B. Jordan), pentru a finaliza „Quantum Gate”.

Acest proiect este conceput de febleţea profesorului, Victor von Doom (Toby Kebbell), care are şi sentimente de iubire faţă de Sue. Experimentul se bucură de succes, iar supervizorul institutului, Dr. Allen (Tim Blake Nelson), alcătuieşte un grup de astronauţi pentru a merge într-o dimensiune paralelă cunoscută drept „Planeta Zero”. Dezamăgiţi că li s-a refuzat şansa de-a se alătura expediţiei, Reed, Johnny şi Victor îl recrutează pe Ben să-i ajute să folosească Quantum Gate şi să plece într-un voiaj neautorizat pe Planeta Zero.

Ei află că acea planetă este o lume plină cu substanţe nemaivăzute pe Pământ şi odată ajunşi acolo Victor încearcă să colecteze câteva mostre din ele, făcând ca întreaga structură pe care se află să cedeze, iar solul erupe cu o substanţă ce seamănă cu lava, doar că e verde. Reed, Johnny şi Ben se întorc în dispozitiv la timp pentru ca Sue să-i readucă pe Pământ. Victor este lăsat în urmă atunci când cade prin solul lichefiat. Maşinăria explodează, însă cumva cei patru nu sunt ucişi, ci primesc nişte puteri supraomeneşti.

Urmăreşte online filmul Fantastic Four – Cei Patru Magnifici 2015, cu subtitrare în Română şi calitate HD.


SERVER 1


SERVER 2

loading...
Parerile vizitatorilor nostri despre acest film:

7 responses to “Fantastic Four (2015), filme online HD, subtitrat în Română”

 1. alexandra says:

  nu se vede scrisul

 2. Morell says:

  in sfarsit un film bunisor (-4 spre +4) nu mai mult deoarece repeta faze din alte filme.

 3. adika says:

  Bun filmu, like a …Fantastic Four. 🙂

 4. Vio says:

  Ar trebui sa revizezi un pic filmele de pe acest site , nu am putut vedea niciunul pentru ca de fiecare data cand încercam sa dau play imi apărea emoticonul cu fata aceea trista! Scuze, dar mi-ar fi plăcut sa vad cateva filme de pe aici!

 5. Madalin says:

  Un film de -4 spre -3

 6. Andrew says:

  Multa vorbarie,actiune de final,actori nepotriviti….ca efecte speciale un pic sec…merita vazut cel mult o data…thanks

Spune-ne parerea ta despre acest film