Fast Times at Ridgemont High 1982 filme online subtitrat în Română

aaa
aaa
Fast Times at Ridgemont High 1982 filme online subtitrat în Română

Fast Times at Ridgemont High 1982 (Colegiul Ridgemont) film online subtitrat în Română

Brad Hamilton este un student popular de la liceul Ridgemont şi abia aşteaptă să termine ultimul an de şcoală. El are un job part-time la All-American Burger unde lucrează şi iubita lui, Lisa. El este în cele din urmă concediat pentru că s-a dezlănţuit asupra unui client nu tocmai politicos. Când încearcă să-i spună Lisei cât de mult înseamnă ea pentru el şi câtă nevoie are de ea, ea îi spune că vrea să se despartă pentru a se întâlni şi cu alţi băieţi.

Sora lui Brad, Stacy, este o puştoaică în vârstă de 15 ani care lucrează la o pizerie împreună cu prietena ei Linda Barrett care e foarte populară şi a avut parte de relaţii intime cu băieţii, spre deosebire de ea. Într-o noapte, la serviciu, Stacy preia o comandă de la Ron Johnson, un vânzător de aparate audio în vârstă de 26 de ani care o invită în oraş după ce îl minte că are 19 ani.

Mike Damone, un vorbăreţ ce pretinde că le ştie pe toate şi se autoproclamă ca fiind un cuceritor. Prietenul amabil şi timid al acestuia, Mark, lucrează la un cinematograf din apropiere, iar când spune că îi place de Stacy el primeşte instrucţiuni din partea lui Mike. Acesta îl convinge mai apoi s-o invite pe Stacy în oraş, iar după aceea el ajunge cu ea în dormitorul acesteia unde se uită împreună la nişte poze de-ale ei. După ce Stacy încearcă să-l seducă, Mark se sperie şi pleacă brusc, iar Stacy ia timiditatea acestuia ca fiind lipsă de interes faţă de ea.

Urmăreşte online filmul Fast Times at Ridgemont High 1982 (Colegiul Ridgemont), cu subtitrare în Română şi calitate HD.


SERVER 1


SERVER 2


SERVER 3


SERVER 4

loading...
Parerile vizitatorilor nostri despre acest film:

Spune-ne parerea ta despre acest film