Fatal Attraction – Atracţie fatală (1987) filme online subtitrat în Română

aaa
aaa
Fatal Attraction – Atracţie fatală (1987) filme online subtitrat în Română

Fatal Attraction – Atracţie fatală (1987) film online subtitrat în Română

Dan Gallagher este un avocat cu o căsnicie fericită a cărui muncă îl face să se întâlnească cu Alexandra „Alex” Forrest, editoare la o companie importantă. În timp ce soţia lui, Beth, şi fiica Elen se află în afara oraşului pentru a petrece weekendul, Dan are o aventură cu Alex. Cu toate că s-au înţeles că totul este doar o aventură, Alex începe să se ataşeze de el. Dan îşi mai petrece o seară neplanificată cu Alex după ce aceasta insistă foarte mult sa facă asta.

Când Dan încearcă să plece, ea îşi taie venele într-o tentativă de suicid. El o ajută să îşi bandajeze mâinile şi apoi pleacă gândindu-se că această aventură va fi dată uitării, însă ea îşi face apariţia în diverse locuri doar pentru a-l vedea. Alex aşteaptă într-o zi la biroul său pentru a-şi cere scuze şi îl invită la un spectacol, însă Dan o refuză politicos. Ea continuă apoi să îl sune insistent până el el îi spune secretarei sale să nu-i mai preia apelurile.

Alex îl sună apoi acasă la orice oră îi vine, susţinând că a rămas gravidă şi plănuieşte să păstreze copilul. Cu toate că el nu vrea să aibă nimic de-a face cu ea, Alex afirmă că trebuie să-şi asume şi el responsabilitatea. După ce îşi schimbă numărul de telefon de acasă, ea apare în pragul casei lui (care între timp a fost dat spre vânzare) şi o întâlneşte pe Beth, pretinzând că este interesată de achiziţionarea apartamentului. Mai târziu, Dan merge la ea acasă pentru a încerca s-o facă să se oprească, dar ea refuză şi îi spune că nu se va lăsa ignorată.

Urmărește online filmul Fatal Attraction – Atracţie fatală (1987), cu subtitrare în Română și calitate HD.


SERVER 1


SERVER 2


SERVER 3


SERVER 4

loading...
Parerile vizitatorilor nostri despre acest film:

Spune-ne parerea ta despre acest film