• Filme Online
 • Femme Fatale – Femeia Fatală 2002, filme online subtitrat în Română


  Femme Fatale – Femeia Fatală 2002, filme online subtitrat în Română

  Femme Fatale – Femeia Fatală 2002, film online HD subtitrat în Română

  O hoaţă şi mercenară pe nume Laure Ash (Rebecca Romijn) participă într-un jaf de senzaţie petrecut la Cannes. Planul este ca Laure să fure diamante valoroase de la o femeie care va participa la acel festival pe nume Veronica (Rie Rasmunssen), iar partenerii ei, „Black Tie” (Eriq Ebouaney) şi Racine (Edouard Montrogue), o vor ajuta în diverse moduri. Planul decurge perfect şi Laure reuseşte să fure diamantele vizate, numai că alege să îşi tragă pe sfoară partenerii şi fuge în Paris cu diamantele.

  În Paris, o serie de evenimente o fac să fie confundată cu o sosie de-a ei, o franţuzoaică din Paris care a dispărut fără urmă şi pe care o cheamă Lily. În timp ce face baie acasă la Lily, adevărata Lily se întoarce acasă şi se sinucide în timp ce Laure o priveşte în secret. Acest lucru îi oferă lui Laure ocazia perfectă de-a prelua identitatea lui Lily pentru totdeauna şi apoi pleacă în America.

  Şapte ani mai târziu, Laure (avnând acum identitatea de Lily) se întoarce în Paris la braţul soţului ei Bruce Watts, noul ambasador al Americii în Franţa (Peter Coyote). După ce ajunge în Franţa, un paparazzo spaniol pe nume Nicolas Bardo (Antonio Banderas) îi face câteva fotografii. Pozele cu ea fac înconjurul Parisului, iar Black Tie (care tocmai ce a fost eliberat din puşcărie unde şi-a petrecut ultimii şapte ani ca urmare a jafului respectiv) observă poza respectivă şi începe să o caute în dorinţa de-a se răzbuna şi a recupera din banii pe care Laure i-a furat.

  Urmăreşte online filmul Femme Fatale – Femeia Fatală 2002, cu subtitrare în Română şi calitate HD.


  SERVER 1


  SERVER 2


  SERVER 3


  SERVER 4

  loading...
  Parerile vizitatorilor nostri despre acest film:

  Spune-ne parerea ta despre acest film  1