• Filme Online
 • Fifty Shades Darker 2017, filme online HD, subtitrat în Română


  Fifty Shades Darker 2017, filme online HD, subtitrat în Română

  Fifty Shades Darker 2017 (Cincizeci de umbre întunecate), film online subtitrat în Română

  Christian Grey (Jamie Dornan), după despărţirea de iubita lui, are coşmaruri cu privire la abuzurile pe care le-a suferit în timpul copilăriei sale. Anastasia „Ana” Steele (Dakota Johnson) a început să lucreze ca asistentă a lui Jack Hyde (Eric Johnson), un editor de la Publicaţia Seattle Independent ce pare să îi acorde mai Anei multă atenţie decât ar fi normal. În acea seară, ea se duce la galeria de artă a lui Jose Rodriguez (Victor Rasuk) şi e şocată să-l întâlnească acolo pe Christian.

  Cu ceva trageri de inimă, ea acceptă invitaţia lui Christian de-a lua cina împreună. Christian îi mărturiseşte că o vrea înapoi, însă Ana este ezitantă din motivele bine cunoscute. El insistă asupra faptului că s-a schimbat şi că ar fi dispus să accepte condiţiile Anei de-a nu mai exista reguli între ei şi a se elimina pedepsele dacă va fi de acord să reia relaţia. Ana acceptă, iar câteva zile mai târziu ea este întreruptă de o femeie care îi seamănă izbitor.

  Mai târziu, pe când se afla împreună cu Jack la un bar, Christian îl vede pe şeful ei cum încearcă s-o curteze. Christian o ia pe Ana de acolo şi o avertizează despre intenţiile deloc subtile ale lui Jack. La o ieşeală în oraş cu Christian, Ana observă aceeaşi femeie de mai devreme care îi priveşte de la distanţă. Când îl întreabă cine este femeia cu pricina, Christian evită să răspundă, dar mai târziu îi mărturiseşte că femeia respectivă este Leila Williams (Bella Heathcote), una dintre fostele sale supuse.

  Urmăreşte online filmul Fifty Shades Darker 2017 (Cincizeci de umbre întunecate), cu subtitrare în Română şi calitate HD.


  SERVER 1


  SERVER 2


  SERVER 3


  SERVER 4

  loading...
  Parerile vizitatorilor nostri despre acest film:

  15 responses to “Fifty Shades Darker 2017, filme online HD, subtitrat în Română”

  1. Alina says:

   Se aude foarte , foarte prost ;

  2. Diana R says:

   Slabut.

  3. Doina Dacia says:

   MULT MAI BUN CA PRIMA PARTE.

  4. viki says:

   bun filmul dar fara sonor nu se aude nimic

  5. doru says:

   filmul mai bun decat prima parte, dar totusi inca sub multe filme din categorie…poate ”evolueaza” in partea a treia…
   placuta coloana sonora.imagine buna.
   redare buna pe ,,Filme-Bune.Net”.
   Tineti-o asa in continuare…

  6. jony says:

   Filmu nu se aude :((

  7. ady says:

   Foarte bun,multumim

  8. Catalina says:

   Se aude foarte foarte prost.

  9. Daysi says:

   eu m-am uitat la server 2, si a mers si sonorul… culmea filmului, ca la scenele de sex au fost profi, la celelalte in schimb, nu prea ma convins… nu au redat sentimentele care trebuia jucate… parerea mea.. mie una mi-a placut si prima parte, ca subiect, ca si acolo, la fel scenele intime au scantei.. restu mmm… 🙂

  10. floricica says:

   Filmul este superb .Actorii joaca fantastic ,fiecare incrunatre,fiecare zambet sau lacrima,toate aceste le transmit cu foarte multa usurinta.Feminitatea ei si curajul lui,dragostea ce si-o poarta unul altuia m-a cucerit. FOARTE ,FOARTE FRUMOS !!!!!!

  11. feli says:

   Extraordinar !!!!!!

  12. munteanu victor says:

   superb astept a 3 parte dupa cum sa sfarsit va veni si ia

  13. IRENA TSIDON says:

   mi-a placut foarte mult. Totul a fost perfect. Actorii au jucat ezceptional si voi astepta sa vad filmul nr 3

  Spune-ne parerea ta despre acest film  1