• Filme Online
 • Fifty Shades Freed 2018, filme online subtitrat în Română


  Fifty Shades Freed 2018, filme online subtitrat în Română

  Fifty Shades Freed – Cincizeci de umbre descătușate (2018), film online subtitrat în Română

  După o lună de miere prelungită petecută în Europa, Anastasia Steele şi Christian Grey se întorc în Seattle unde Christian recunoaşte faptul că este deranjat de faptul că Anastasia şi-a păstrat numele de fată la serviciu. Ezitând iniţial, ea acceptă să-şi modifice numele, iar Christian îi oferă drept cadou de nuntă Steattle Independent Publishing, pe care ea îl modifică mai apoi în Grey Publishing. Christian pleacă într-o călătorie de afaceri în New York şi în ciuda dorinţelor sale protectoare, Anastasia iese în oraş cu o prietenă veche pe nume Kate.

  Când se întoarce acasă ea îl găseşte pe fostul său şef, Jack Hyde, lăsat inconştient de unul dintre ofiţerii ei de securitate. Acesta are o bandă adezivă la el, lucru care indică faptul că ar fi dorit să o răpească şi, drept consecinţă, este arestat. După o ceartă cu Christian pe seama faptului că a ieşit în oraş cu Kate, Ana îi reproşează că e prea posesiv şi îi controlează orice mişcare, spunând că are nevoie şi ea de un pic de libertate. Pentru a se revanşa, Christian o surprinde cu o vacanţă la Aspen unde să fie însoţiţi de mai multe persoane, inclusiv Kate.

  Urmăreşte online filmul Fifty Shades Freed – Cincizeci de umbre descătușate (2018), cu subtitrare în Română şi calitate HD.


  SERVER 1


  SERVER 2


  SERVER 3


  SERVER 4

  loading...
  Parerile vizitatorilor nostri despre acest film:

  Spune-ne parerea ta despre acest film  1