• Filme Online
 • First They Killed My Father 2017, filme online subtitrat în Română


  First They Killed My Father 2017, filme online subtitrat în Română

  First They Killed My Father 2017, film online HD subtitrat în Română

  Loung Ung (Sareum Srey Moch) avea doar cinci ani atunci Cambodgia a fost preluată de către regimul Khamer Rouge, iar ea a fost răpită şi transformată într-un copil-soldat. La această vârstă fragilă, Ung a văzut şi trăit în foamete, brutalitate şi moarte la tot pasul, ea fiind nevoită apoi să înveţe lucruri pe care niciun copil nu ar trebui s-o facă: lucruri precum plantarea minelor terestre, tragerea cu AK-47 sau cum să înjunghie oamenii mortal.

  Înainte ca aceste tragedii să se petreacă ea ducea o viaţă relativ paşnică alături de familia ei burgheză condusă de un ofiţer de poliţie în capitala ţării. Lucrurile s-au schimbat atunci când americanii au început să intervină în războiul lor cu Vietnam şi bombardamentele constante efectuate de aceştia au rezultat în crearea unui vid de putere în ţară, un vid care nu putea rămâne aşa mereu şi a fost umplut imediat de nişte oameni oportunişti şi extrem de brutali.

  Regimul Khamer Rouge, condus de viitorul dictator Pol Pot, preia puterea în ţară şi dă buzna în capitală pentru a distruge definitiv şi ultimele rămăşiţe din guvernul oficial slăbit al ţării şi iniţiază o „epurare” care curmă vieţile a milioane de oameni. Tatăl lui Loung află despre ce se petrece şi încearcă să o conducă pe ea, fraţii şi mama ei afară din oraş. Însă lucrurile nu decurg chiar conform aşteptărilor, iar mercenarii brutali ai regimului totalitar reuşesc să îi captureze, trimiţându-i pe fraţii ei în lagăre de muncă, iar pe ea obligând-o să devină un copil-soldat şi să participe la operaţiuni militare.

  Urmăreşte online filmul First They Killed My Father 2017, cu subtitrare în Română şi calitate HD.


  SERVER 1


  SERVER 2


  SERVER 3


  SERVER 4

  loading...
  Parerile vizitatorilor nostri despre acest film:

  Spune-ne parerea ta despre acest film