FOCUS 2015, filme noi online HD 720p, subtitrat în Română

aaa
aaa
FOCUS 2015, filme noi online HD 720p, subtitrat în Română

FOCUS 2015, film online HDRip, subtitrat în Română

Escrocul Nicky Spurgeon (Will Smith) se duce într-un club de noapte unde se întâlneşte cu o fată care practică aceeaşi „meserie” ca şi el, Jess Barrett (Margot Robbie), însă nu are nici pe departe experienţa lui şi încearcă să-l seducă pentru a-l atrage într-o capcană. Bineînţeles că Nicky nu se lasă păcălit şi le oferă sfatul prietenesc de-a nu-şi pierde niciodată concentrarea atunci când are de-a face cu situaţii pe care nu le anticipaseră, iar apoi pleacă de acolo.

Câteva zile mai târziu, Jess îl găseşte din nou pe Nicky într-un alt club de noapte şi îl convinge pe acesta să-i devină mentor după ce îi spune toate informaţiile pe care le-a aflat despre el şi trecutul său nu tocmai plăcut. Chiar dacă are unele reţineri în a face acest lucru, Nick o duce pe Jess în New Orleans unde o pune să realizeze câteva mici escrocherii ca să-i testeze capacităţile.

După ce se convinge că merită să se alieze cu ea, Nicky o prezintă pe Jess echipei sale, iar la scurtă vreme între cei doi se dezvoltă o relaţie romantică – chiar dacă asta-l deranjează un pic pentru că tatăl lui l-a învăţat să nu se implice niciodată emoţional cu cineva din branşa lor. La un meci din campionatul profesionist de fotbal ce se desfăşoară la Superdomul Mercedes-Benz, Nicky şi Jess atrag în capcana lor un perior înrăit, Liyuan Tse (B.D. Wong), căruia reuşesc să-i ia toţi banii. După aceea, Nicky îi oferă lui Jess partea care i se cuvine din escrocherie şi hotărăşte să încheie relaţiile cu ea, lăsând-o cu inima frântă.

Urmăreşte online filmul FOCUS 2015, cu subtitrare în Română şi calitate HDRip.

loading...
Parerile vizitatorilor nostri despre acest film:

5 responses to “FOCUS 2015, filme noi online HD 720p, subtitrat în Română”

 1. kat says:

  Grozav film. Mi-a placut f mult. Nu-l ratati.

 2. flory says:

  frumoasa blonda!!!!!! oricarui baiat iar place o fata ca asta!!! e misto tare

  fetelor asta e..nu totte putem fi asa de frumoase……. 🙁

 3. Daniel says:

  o ora din film numai cu blonda aia in pat si 40 de minute ceva de actiune..

 4. Lucian says:

  nu mai are sunet dupa 1:36 de min

 5. Kaprice says:

  nimic special.

Spune-ne parerea ta despre acest film