For a Woman – Pour une femme 2013, filme online subtitrat în Română

aaa
aaa
For a Woman – Pour une femme 2013, filme online subtitrat în Română

For a Woman – Pour une femme 2013, film online HD subtitrat în Română

În anii ’80, după moartea mamei lor, surorile Anne (Sylvie Testud) şi Tania (Julie Ferrier) se debarasează de lucrurile răposatei. Găsind un inel de bărbat printre bijuteriile mamei lor, Anne, care este regizoare de film, devine curioasă şi începe să cerceteze şi să scrie o poveste în jurul inelului cu pricina. Ea descoperă într-un final o poză cu unchiul său înstrăinat, Jean, care poartă fix inelul acela când se poza cu mama ei şi cu sora sa.

În anul 1946, imediat după terminarea războiului, imigranţii ruşi Lena şi Michel sosesc în Paris după ce au scăpat dintr-un lagăr de concentrare şi au traversat Alpii. Ei aplică pentru obţinerea cetăţeniei franceze datorită faptului că Michel a fost crescut în Franţa şi a luptat în Legiunea Străină. Lena mărturiseşte că este gravidă şi dă naştere unei fete pe care o numesc Tania. În Lyon, cuplul intră deseori în conflict cu comunitatea franceză comunistă. După ce reuşesc să-şi obţină cetăţenia, Michel deschide un magazin de haine pe comandă.

El este întrerupt într-o zi de Lena care-i spune despre un bărbat ce susţine că ar fi fratele lui, Jean, şi care a sosit în pragul casei lor. Michel îl întâmpină pe Jean cu braţele deschise şi îl tratează ca pe un membru al familiei, dar mai târziu îi mărturiseşte soţiei sale că nu este convins de faptul că Jean este cu adevărat fratele lui deoarece acesta avea doar nouă ani când l-a văzut ultima oară şi nu mai ştie cum arată. De asemenea, el începe să devină suspicios cu privire la modul în care Jean povesteşte că a sosit în Paris, el contrazicându-se pe sine în mai multe rânduri.

Urmărește online filmul For a Woman – Pour une femme 2013, cu subtitrare în Română și calitate HD.


SERVER 1


SERVER 2


SERVER 3

loading...
Parerile vizitatorilor nostri despre acest film:

Spune-ne parerea ta despre acest film