Four Brothers 2005, filme online subtitrat în Română

aaa
aaa
Four Brothers 2005, filme online subtitrat în Română

Four Brothers 2005 (Patru Fraţi), film online DVDRip, subtitrat în Română

În noiembrie 2004, uciderea mamei lor adoptivă, Evelyn Mercer (Fionnula Flanagan), îi aduce pe cei patru fraţi înapoi în oraşul natal pentru a afla care a fost cauza. Ceea ce la început părea un simplu jaf care a decurs rău şi s-a soldat cu moartea unei persoane întâmplătoare, fraţii descoperă faptul că jaful a fost doar un pretext pentru a se masca asasinarea lui Evelyn. După această descoperire, fraţii Bobby (Mark Wahlberg), Angel (Tyrese Gibson), Jeremiah (André Benjamin) şi Jack Mercer (Garrett Hedlund), îi vânează criminalii plătiţi s-o ucidă pe mama lor. Deoarece nu vor să le ofere informaţii, ei sunt executaţi de către Bobby şi Angel.

A doua zi, Locotenentul Departamentului de Poliţie din Detroit, Green (Terrence Howard), şi Detectivul Fowler (Josh Charles), îi chestionează pe cei patru fraţi în legătură cu acele crime. Locotenentul Green îi avertizează că interferenţa în cazul uciderii mamei lor este foarte dăunătoare şi că vor avea multe probleme din cauza asta. După ce îl chestionează pe Jeremiah în legătură cu problemele sale în afaceri şi beneficiile pe care le are de pe urma asigurării de viaţă a mamei lui, fraţii sunt implicaţi în diverse evenimente.

Jeremiah le spune că afacerea lui s-a confruntat cu dificultăţi tocmai din cauză că nu a avut de-a face cu Victor Sweet (Chiwetel Ejiofor) şi că pentru a avea succes trebuie să plăteşti oamenii potriviţi, ceea ce el n-a făcut. În eforturile sale de a-şi salva afacerea şi a scăpa de presiunea care apasă pe el, el a încercat să plătească oamenii lui Sweet. Cât despre asigurarea de viaţă, el spune că banii i-au fost oferiţi pentru fetele sale, deoarece el i-a plătit toate facturile lui Evelyn în timp ce restul fraţilor săi nu erau prin preajmă.

Urmăreşte online filmul Four Brothers 2005 (Patru Fraţi), cu subtitrare în Română şi calitate DVDRip.

loading...
Parerile vizitatorilor nostri despre acest film:

2 responses to “Four Brothers 2005, filme online subtitrat în Română”

  1. DI.cristian says:

    the video has been removed !!!

Spune-ne parerea ta despre acest film