From Dusk Till Dawn (1996), filme online HD subtitrat în Română

aaa
aaa
From Dusk Till Dawn (1996), filme online HD subtitrat în Română

From Dusk Till Dawn 1996 (De la apusul la răsăritul soarelui), film online HD subtitrat în Română

Doi spărgători de bănci fugari, Seth şi Richie Gecko au luat cu asediu un bar şi îl distrug, ucigându-l pe barman şi un ranger texan. În caera de hotel unde se ascund, Seth se întoarce şi descoperă oripilat faptul că Richie a violat şi a ucis funcţionara bancară pe care cei doi o luaseră ostatică pentru a avea un avantaj în cazul în care poliţia îi va descoperi. Jacob Fuller, un pastor care trece printr-o criză de credinţă, se află în vacanţă cu copiii lui adolescenţi, Scott şi Kate.

Ei se opresc la motelul respectiv pentru o scurtă perioadă, dar ajung fix în momentul nepotrivit şi sunt răpiţi de către fraţii Geckos şi îl obligă pe Fuller să îi treacă în mod ilegal graniţa către Mexic. În Mexic, ei ajung la Titty Twister, un club de striptease aflat în deşert ude Geckos vor fi întâmpinaţi de omul lor de legătură, Carlos, imediat ce răsare soarele.

Carlos îi va duce pe cei doi fraţi la „El Rey”, un adevărat rai pentru cei care fug de justiţie şi primesc protecţie în schimbul unui procent de 30% din valoarea bunurilor pe care le deţii. Spre groaza tuturor, angajaţii barului se transformă în nişte vampiri însetaţi de sânge, iar mai toţi clienţii sunt ucişi. Richie este muşcat de o stripteoză şi devine la rândul său vampir, dar este ucis de către Seth care-i înfige o ţepuşă de lemn în inimă. Doar Seth, Jacob, Kate, Scott, un motociclist numit Sex Machine şi Frost, un veteran al Războiului din Vietnam, reuşesc să scape cu viaţă.

Urmăreşte online filmul From Dusk Till Dawn 1996 (De la apusul la răsăritul soarelui), cu subtitrare în Română şi calitate HD.


SERVER 1


SERVER 2


SERVER 3


SERVER 4

loading...
Parerile vizitatorilor nostri despre acest film:

Spune-ne parerea ta despre acest film