From Up on Poppy Hill 2011, filme online subtitrat în Română

aaa
aaa
From Up on Poppy Hill 2011, filme online subtitrat în Română

From Up on Poppy Hill 2011, film online HD subtitrat în Română

Umi Matsuzaki este o studentă în vârstă de 16 ani care învaţă la liceul Isogo şi locuieşte locuieşte într-un internat numit „Coquelicot Manor” din Japonia. Mama ei, Ryoko, este o profesoară de medicină ce se specializează peste hotare în America. Umi fuge de acasă pentru a-şi căuta fraţii mai mici, Sora şi Riku, şi pe bunica lor, Hana. În fiecare dimineaţă Umi ridică un set de steaguri de semnalizare pe care scrie „plătesc pentru călătorii sigure”. Într-o zi, un poem despre steagurile ridicate este publicat în ziarul şcolii.

Shun Kazama, autorul poemului şi membru al clubului de jurnalism, vede steagurile de pe mare când merge la şcoală cu barca tatălui său. La liceu, Umi se întâlneşte cu Shun când participă la o cascadorie pentru ziar, lăsând-o pe Umi cu o primă impresie negativă faţă de el. Mai târziu, ea se duce cu Sora pentru a-i lua un autograf lui Shun. Umi află faptul că Shun scrie în ziarul cu pricina împreună cu Shiro Mizunuma.

Ea ajunge în cele din urmă să îi ajute cu publicarea de articole în ziar. Mai târziu, Shun îi convinge pe ceilalţi studenţi să ajute la renovarea unei clădiri. Mai târziu, Umi îi arată o poză lui Shun în care se află trei bărbaţi din marină, unul dintre ei fiind chiar tatăl ei decedat care a fost ucis în timpul Războiului Korean. Shun este uluit de vederea fotografiei. Acasă în acea noapte, el deschide un carneţel şi vede că are un duplicat al acelei fotografii pe care o are şi Umi.

Urmăreşte online filmul From Up on Poppy Hill 2011, cu subtitrare în Română şi calitate HD.


SERVER 1


SERVER 2

loading...
Parerile vizitatorilor nostri despre acest film:

Spune-ne parerea ta despre acest film