Fullmetal Alchemist 2017, filme online subtitrat în Română

aaa
aaa
Fullmetal Alchemist 2017, filme online subtitrat în Română

Fullmetal Alchemist 2017 (Hagane no renkinjutsushi), film online HD subtitrat în Română

Trăind într-o realitate diferită de cea a noastră unde alchimia nu doar că există, dar ea este prezentă în viaţa oamenilor ca şi cum ar fi ceva normal. Dezvoltarea acestei ştiinţe se află aproape de apogeu şi lumea întreagă o respectă. Doi fraţi care locuiesc împreună cu mama lor, Trisha, în oraşul Rosembool şi al căror tată i-a părăsit cu câţiva ani în urmă pentru că aceştia începuseră să-i folosească studiile sale şi să înveţe la rândul lor alchimia.

Când boala loveşte în plin şi Trisha îşi pierde viaţa, cei doi copii sunt devastaţi că nu mai au pe nimeni alături de ei aşa că sunt hotărâţi să facă tot ce e posibil şi chiar imposibil pentru ca mama lor să revină printre cei vii. Ei comit actul interzis de Transmutaţie Umană pentru a încerca să o aducă înapoi în lumea celor vii pe mama lor. Fiind mici şi încă neînţelegând pe deplin cum funcţionează această ştiinţă, planul lor eşuează grav şi se întoarce împotriva lor.

Din cauza eşecului Edward rămâne fără piciorul său stâng, iar Alphonse este absorbit cu totul de către Poarta Adevărului. În disperare de cauză, Edward îşi sacrifică şi el mâna dreaptă pentru a salva măcar sufletul fratelui său pe care-l „leagă” mai apoi printr-un sigiliu de sânge de un costum de metal. Edward primeşte în locul membrelor lipsă anumite proteze speciale şi este invitat de către Colonelul Roy Mustang la organizaţia unde lucrează el pentru a studia şi dezvolta o metodă pentru a readuce înapoi trupul lui Alphonse.

Urmărește online filmul Fullmetal Alchemist 2017 (Hagane no renkinjutsushi), cu subtitrare în Română și calitate HD.


SERVER 1


SERVER 2

loading...
Parerile vizitatorilor nostri despre acest film:

Spune-ne parerea ta despre acest film