• Filme Online
 • Funny Face – Mutră nostimă (1957) filme online subtitrat în Română


  Funny Face – Mutră nostimă (1957) filme online subtitrat în Română

  Funny Face – Mutră nostimă (1957) film online subtitrat în Română

  Maggie Prescott (Kay Thompson) este o editoare a unei reviste de modă ce caută să descopere noul mare trend în materie de modă. Ea doreşte un look nou pentru revistă. Maggie doreşte ca look-ul să fie atât „inteligent” cât şi „frumos”. Ea şi faimosul fotograf de modă Dick Avery (Fred Astaire) vrea modele care să gândească la fel de bine precum arată. Cei doi îşi scormonesc prin idei şi ajung la concluzia de-a găsi o carte cu aspect sinistru care se află în cartierul Greenwitch Village din Manhattan.

  Maggie şi Dick găsesc cartea respectivă şi apoi preiau controlul asupra librăriei deţinute de o timidă şi folosofă amatoare pe nume Jo Stockton (Audrey Hepburn). Jo crede că moda şi modelingul sunt nişte prostii, însă Maggie doreşte să o folosească pe Jo pentru prima şedinţă foto a noii reviste pentru a oferi un aspect mai intelectual. După prima şedinţă foto, Maggie o încuie pe dinafara librăriei pentru a o împiedica să întrerupă restul şedinţei foto.

  Ceea ce îşi doreşte Jo mai mult decât orice altceva este să meargă la Paris şi să participe la lecturile faimosului profesor/filosof Emile Flostre (Michel Auclair). Într-o zi, Dick observă ceva pe chipul lui Jo care pare să fie „nou” şi „proaspăt” şi ar putea să fie perfect pentru campanie, oferind personajului „caracter, spirit şi inteligenţă”. De îndată ce Jo ajunge ei încep să o trateze precum o păpuşă, încercând o machieze, să îi schimbe hainele sau să îi taie părul.

  Urmăreşte online filmul Funny Face – Mutră Nostimă 1957, cu subtitrare în Română şi calitate HD.


  SERVER 1


  SERVER 2


  SERVER 3


  SERVER 4

  loading...
  Parerile vizitatorilor nostri despre acest film:

  Spune-ne parerea ta despre acest film