Gallipoli (1981) filme online subtitrat în Română

aaa
aaa
Gallipoli (1981) filme online subtitrat în Română

Gallipoli (1981) film online subtitrat în Română

În Vestul Australiei, anul 1915, Archy Hamilton, un tânăr în vârstă de 18 ani tânjeşte să se înroleze în armata ţării sale. El este instruit de către unchiul său Jack şi îl idolatrizează pe Harry Lascelles, campionul mondial la sprint. Frank Dunne este un fost muncitor al căilor ferate care a rămas fără niciun ban. El este la rândul său un sprinter foarte bun şi speră să câştige un premiu în bani la o competiţie ce urmează a se desfăşura în curând.

Pentru a-şi spori eventualele câştiguri el chiar pariază că va reuşi să câştige competiţia. Printre concurenţi se află şi tânărul Archy. Frank este surprins când Archy reuşeşte să îl învingă şi suferinţa lui este accentuată de faptul că a pierdut şi banii pe care i-a pariat, simţindu-se aproape jefuit. În cele din urmă, Frank îl abordează pe Archy la o cafenea şi hotărăsc să meargă împreună la Perth pentru a se înrola în armată.

Înainte de-a pleca, Archy îi oferă toţi banii pe care i-a câştigat la competiţie lui Jack şi îi spune că nu se întoarce acasă cu el deoarece a hotărât să se înroleze în armată. Cum Frank şi Archy sunt faliţi, ei se îmbarcă ilegal într-un marfar şi apoi merg pe jos prin deşert. Când ajung la Perth, ei sunt primiţi să locuiască acasă la tatăl lui Frank, un imigrant irlandez. Datorită rădăcinilor sale irlandeze şi cinismului general, Frank nu prea este deloc atras de ideea de-a lupta pentru Imperiul Britanic. Totuşi, Archy îl convinge să se înroleze în Cavalerie.

Urmăreşte online filmul Gallipoli (1981), cu subtitrare în Română şi calitate HD.


SERVER 1


SERVER 2


SERVER 3


SERVER 4

loading...
Parerile vizitatorilor nostri despre acest film:

Spune-ne parerea ta despre acest film