Ghost in the Shell (2017), filme online HD, subtitrat în Română

aaa
aaa
Ghost in the Shell (2017), filme online HD, subtitrat în Română

Ghost in the Shell 2017, film online subtitrat în Română

În viitorul apropiat, cea mai mare parte a oamenilor sunt „tunaţi cibernetic”, sporindu-se diverse simţuri şi puteri, precum vederea, puterea sau inteligenţa. Hanka Robotics, cea mai mare companie de dezvoltare a acestei tehnologii din lume, pune la cale un proiect secret de-a dezvolta un corp mecanic, cunoscut şi ca o „cochilie”, capabil să integreze un creier uman şi nu Inteligenţă Artificială. O tânără femeie pe nume Mira Killian (Scarlett Johansson), singura supravieţuitoare a unui atac ciberterorist, este aleasă ca subiect de teste după ce trupul ei pare să fi fost distrus iremediabil.

Killian se dovedeşte a fi un real succes, ea fiind transformată într-un agent de luptă împotriva terorismului, şi după doar un an ajunge să primească rangul de maior în Secţia 9 a diviziei antitero. Împreună cu echipa ei, Killian reuşeşte să dejoace un atac terorist. Cu toate acestea, Killian începe să aibă nişte halucinaţii, însă Dr. Ouelet (Juliette Binoche), cea care s-a ocupat de crearea sa, le consideră doar nişte mici erori pe care nu le ia în considerare.

Însă halucinaţiile devin foarte frustrante pentru Killian deoarece îşi aminteşte foarte puţine lucruri despre trecutul ei. Când află că gheişa pe care a ucis-o în atentatul terorist dejucat a fost hackerită de o entitate cunoscută doar sub supranumele de „Kuze”, Killian încalcă protocolul şi se afundă în Inteligenţa sa Artificială pentru a găsi răspunsuri. Folosindu-se de informaţiile pe care le-a adunat, Killian şi Batou (Pilou Asbæk), un coleg de-al ei, urmăresc hackerul până la un club de noapte al celor de la Yakuza unde sunt prinşi într-o ambuscadă.

Urmăreşte online filmul Ghost in the Shell 2017, cu subtitrare în Română şi calitate HD.


SERVER 1


SERVER 2


SERVER 3


SERVER 4

loading...
Parerile vizitatorilor nostri despre acest film:

5 responses to “Ghost in the Shell (2017), filme online HD, subtitrat în Română”

 1. Mihai Tenea din Fagaras says:

  Bravo! Este singurul loc in care l-am gasit cu subtitrare.
  Pacat ca 90% este intunecat,
  iar scenele violente sunt nonvizionabile.
  Actiunea pare dirijata de mintea unui oriental.
  Am avut parte de intreruperi f f dese.
  Ma asteptam la mai mult de la acest film “gratis” (nu gratuit).
  Domnulzeu cu mila si noi cu sila!

 2. Marius D. says:

  ,,Ne atasam de amintiri ca si cum ne definesc.Dar ceea ce facem ne defineste.,,

 3. POSIBIL PARANORMAL says:

  Acest film este o mica bijuterie cristalina cu peste o suta de fatete mirific stralucitoare .Ea face parte din coroana pe care si-o pune S.F.-ul PE CAP CIND DORESTE SA DEVINA IMPUNATOR IN FATA FANATICILOR ADMIRATORI umani…In trecut am fost ca un “robot” ,executind ordinele fara sa clipesc, dispretuind oamenii ca fiind animale murdare si ineficiente ,doar putini dintre ei erau cu adevarat umani si meritau pretuirea mea ,protectia pe care le-o ofeream si respectul meu in fata inteligentei lor .Saiborgul deja a inceput sa se infiripeze ,ca tehnologie de piata si are o nisa de viitor ,dar nu-l consider superior unui robot cu inteligenta artificiala .Un astfel de robot poate prelua toate cunostintele umane dintr-un corp deteriorat al carui creier sanatos urmeaza ,a nu mai putea fi sustinut de acel trup .Asa robotul poate deveni o persoana publica ,continuind viata celei decedate partial si resuscitate intr-un trup artificial,avind sansa unei functionari de sute de ani.VIZIONATI FILMUL>MERITA .

 4. sandu bulumac says:

  1- Sunt un fan sf.
  2.Film slab , foarte slab , de categoria C, multa pubicitate …un mare fis
  Nu am putut rezista pana la sfirsit , am vazut 80 %….Pierdere de timp.

  Ps. Am inchirat casete video inainte de 89′ pana in 92’….

 5. LC says:

  Cateva replici bune si…atat.
  Este mult sub filmul LUCY !

Spune-ne parerea ta despre acest film