• Filme Online
 • Ghost Ship – Vasul Fantomă 2002, filme online subtitrat în Română


  Ghost Ship – Vasul Fantomă 2002, filme online subtitrat în Română

  Ghost Ship – Vasul Fantomă 2002, film online HD subtitrat în Română

  În luna mai a anului 1962, la bordul navei de pasageri italiene SS Antonia Graza, zeci de pasageri bogaţi dansează pe cântecul „Senza Fine” interpretat de Francesca, o cântăreaţă italiană. O fată pe nume Katie Harwood stă singură până ce căpitanul navei se o invită la dans. Apoi, însă, un accident nefericit se petrece pe ringul de dans şi dansatorii îşi pierd viaţa. 40 de ani mai târziu, la un bar, un echipaj de salvare format din căpitanul Sean Murphy, Maureen Epps, Greer Dodge, Munder şi Santos, îşi sărbătoresc cel mai recent succes.

  Jack Ferriman, un pilot de servicii meteorologice canadian, îi abordează pe aceştia şi le spune că a observat o navă eşuată în Marea Bering. Deoarece nava se află în ape internaţionale, aceasta poate să fie revendicată de oricine o poate aduce în port. Echipajul pornesc pe ocean în încercarea de-a ajunge la locul respectiv. Ajunşi acolo, ei sunt uluiţi să descopere că nava eşuată este chiar Antonia Graza, despre care se credea că s-a pierdut pe mare.

  Pe când se pregătesc să o ancoreze, ei descoperă că la bord se află o cantitate foarte mare de aur. După o serie de evenimente supranaturale care se produc, grupul hotărăşte să abandoneze operaţiunea de aducere a navei la ţărm, dar să ia totuşi aurul de la bord, numai că o forţă invizibilă le sabotează propria lor navă care explodează. Neavând altă opţiune, grupul începe să repare nava Antonia Graza. Însă evenimentele paranormale nu încetează să apară, iar Greer se întâlneşte cu Francesca şi Murphy cu fantoma răposatului căpitan al Antoniei Graza.

  Urmăreşte online filmul Ghost Ship – Vasul Fantomă 2002, cu subtitrare în Română şi calitate HD.


  SERVER 1


  SERVER 2


  SERVER 3


  SERVER 4

  loading...
  Parerile vizitatorilor nostri despre acest film:

  Spune-ne parerea ta despre acest film  1