• Filme Online
 • Girls Trip: Dezmăţ cu fetele 2017, filme online subtitrat în Română


  Girls Trip: Dezmăţ cu fetele 2017, filme online subtitrat în Română

  Girls Trip: Dezmăţ cu fetele 2017, film online HD subtitrat în Română

  Patru prietene de-o viaţă, „Flossy Posse”, s-au mai distanţat odată cu trecerea anilor. Când o specialistă de lifestyle pe nume Ryan Prierce (Regina Hall), supranumită drept „viitoarea Oprah”, primeşte şansa de-a ţine un discurs la un festival din New Orleans, ea hotăraşte să îşi ia prietenele cu ea pentru a-şi transforma munca într-o vacanţă a fetelor. Cele trei prietene ale sale sunt Sasha (Queen Latifah), fostă jurnalistă de la revista Time care acum deţine un site de bârfe şi are probleme financiare.

  Lisa (Jada Pinkett Smith), asistentă medicală şi mama care nu a mai avut niciun iubit de după divorţul de soţul ei petrecut în urmă cu câţiva ani şi Dina (Tiffany Haddish), o petrecăreaţă care a fost concediată după ce şi-a atacat un coleg de serviciu cu puţin timp înainte de excursie. În timp ce se află în excursie, Sasha primeşte un pont referitor la o poză cu un bărbat de culoare ce sărută o fotomodelă de pe Instagram şi se presupune că individul respectiv ar fi soţul lui Ryan, Stewart.

  Fetele nu prea vor să-i spună lui Ryan ce au descoperit, dar Dina se dă de gol şi Ryan le surprinde spunându-le că ştia deja despre acest lucru şi că merg la şedinţe de terapie de cuplu. Chiar şi aşa, când Dina îl vede pe Stewart la hotelul lor, ea îl ameninţă cu un ciob de sticlă şi din cauza acestui incident este dată afară din hotel şi i se interzice accesul pe viitor. Drept solidaritate, celelalte fete hotărăsc să plece şi ele, numai că singurul loc unde mai sunt acceptate este un hotel frecventat de prostituate şi oameni dubioşi.

  Urmăreşte online filmul Girls Trip: Dezmăţ cu fetele 2017, cu subtitrare în Română şi calitate HD.


  SERVER 1


  SERVER 2


  SERVER 3

  loading...
  Parerile vizitatorilor nostri despre acest film:

  One response to “Girls Trip: Dezmăţ cu fetele 2017, filme online subtitrat în Română”

  1. dark wader says:

   nota 9. un film foarte bun. pot spune ca neasteptat de bun

  Spune-ne parerea ta despre acest film