Glass (2019), filme online subtitrat în Română

aaa
aaa
Glass (2019), filme online subtitrat în Română

Glass (2019), film online subtitrat în Română

S-au scurs trei săptămâni de când un faimos criminal în serie pe nume Kevin Wendell, pe care presa l-a denumit „The Horde”, a comis nişte crime înfiorătoare ce au făcut înconjurul lumii. Justiţiarul superuman David Dunn şi fiul său care acum este bărbat în toată firea, Joseph, au colaborat pentru a prinde criminali, iar David este cunoscut pe internet drept „Supraveghetorul”. Cei doi încearcă să salveze patru majorete pe care Kevin le-a răpit. David le găseşte pe fete şi le eliberează pe acestea, dar apoi este atacat de supraomenescul alter ego al lui Kevin, „Bestia”.

Lupta celor doi ajunge în afara unui depozit şi apoi pe strazile publice unde un aparent departament specializat din cadrul politiei din Philadelphia, condus de către Dr. Ellie Staple, activează o maşinărie care trimite nişte lumini hipnotizante care obligă „Bestia” să-şi schimbe identitatea. Staple îl convinge apoi pe David să se predea şi cei doi sunt arestaţi. David şi Kevin sunt trimişi într-o instituţie de criminali cu probleme psihice.

În acea instituţie se mai află internat şi Elijah Price, cel mai mare inamic al lui David, cunoscut drept „Dl. Glass”. Staple, doctorul-şef al instituţiei, susţine că este specializată în lucrarea cu pacienţii ce consideră despre ei înşişi faptul că ar deţine puteri supraomeneşti. Ea are trei zile la dispoziţie să îi convingă pe David, Kevin şi Elijah de faptul că sunt doar nişte oameni normali ce cred că au puteri supraomeneşti; dacă va eşua atunci cei trei vor fi judecaţi pentru faptele lor. Pentru a preveni evadarea lor, Staple îşi ia nişte măsuri de siguranţă speciale pentru fiecare dintre ei.

Urmăreşte online filmul Glass 2019, cu subtitrare în Română şi calitate CAM.


SERVER 1


SERVER 2


SERVER 3


SERVER 4

loading...
Parerile vizitatorilor nostri despre acest film:

One response to “Glass (2019), filme online subtitrat în Română”

  1. dana says:

    in ciuda actorilor de rang inalt un film groaznic de prost

Spune-ne parerea ta despre acest film