Good Night and Good Luck 2005, filme online subtitrat în Română

aaa
aaa
Good Night and Good Luck 2005, filme online subtitrat în Română

Good Night and Good Luck 2005 (Noapte bună și noroc!), film online DVDRip, subtitrat în Română

Descrierea ce urmează este un pic prea detaliată: Filmul Good Night and Good Luck îşi desfăşoară evenimentele în anul 1953, atunci când primele buletine de ştiri erau transmise la televizor. Edward R. Murrow (David Strathairn) şi staff-ul său dedicat – condus de co-producătorul său Fred Friendly (George Clooney) şi reporterul Joseph Wershba (Robert Downey Jr.) în studioul celor de la CBS – sfidează corporaţiile şi presiunile din partea sponsorilor, discreditând tacticile folosite de către Joseph McCarthy în timpul cruciadei sale de-a elimina elementele comuniste din interiorul guvernului.

Murrow la început îl apără pe Milo Radulovich care se află în situaţia de-a se despărţi de Forţele Aeriene ale Statelor Unite ale Americii din cauza viziunilor politice ale surorii sale şi deoarece tatăl lui este abonat la un ziar de ştiri sârbesc. Murrow face o emisiune întreagă prin care îl atacă pe McCarthy. Între ei se dezvoltă o puternică ură atunci când McCarthy îi răspunde acestuia şi îl acuză că ar fi un comunist, iar tot acest război al declaraţiilor dintre cei doi se desfăşoară în cel mai public mod cu putinţă.

Murrow este acuzat că ar fi făcut parte din gruparea de stânga denumită drept Workers of the World (Muncitorii Lumii), acuzaţii pe care acesta le respinge cu fermitate. În acest peisaj al fricii şi opresiunii, echipa de la CBS îşi continuă atacurile şi într-un final reuşesc datorită tenacităţii lor să dea o lovitură istorică împotriva lui McCarthy. Imagini istorice care o au în centrul atenţiei pe Annie Lee Moss, o purtătoare de cuvânt a Pentagonului, sunt făcute publice şi este acuzată că ar fi o comunistă, iar acest lucru este susţinut pe baza unei presupuse liste văzută de un individ infiltrat în FBI cum că numele ei apare în Partidul Comunist American.

Urmărește online filmul Good Night and Good Luck 2005 (Noapte bună și noroc!), cu subtitrare în Română și calitate DVDRip.

loading...
Parerile vizitatorilor nostri despre acest film:

One response to “Good Night and Good Luck 2005, filme online subtitrat în Română”

  1. simona says:

    Aveti oare The Charterhouse of Parma? pls pls, il incarcati? ms foarte mult

Spune-ne parerea ta despre acest film