• Filme Online
 • Goodbye World (2013) filme online subtitrat în Română


  Goodbye World (2013) filme online subtitrat în Română

  Goodbye World (2013) filme online subtitrat în Română

  Filmul începe cu James recitând un citat din Henry David Thoreau după care susţine că a văzut colapsul societăţii şi s-a mutat cu familia sa departe de acest haos. Un montaj prezintă prietenii lui din facultate înainte de colaps. Când Laura şi James intră în oraş, el întreabă dacă a fost avertizată despre atacuri. Cu toate că ea neagă iniţial, recunoaşte în cele din urmă că Securitatea Naţională a contactat-o pentru a o întreba despre Lev, pe care îl suspectează că are legătură cu virusul.

  În oraş, motocicliştii au preluat controlul asupra unui magazin local şi hărţuiesc localnicii. Cei de la Garda Naţională visitează casa şi cere să o folosească drept bază de operatiuni. Becky obiectează invocând temei constituţionali, iar James le cere să plece. La casă, Laura decodează un mesaj care se repetă şi explică faptul că America se află în acel moment sub legea marţială. În acelaşi timp, vechi rivalităţi ies la suprafaţă şi prietenii încep să se certe cu privire la probleme nerezolvate din trecut.

  Becky, care nu s-a simţit niciodată acceptată în rândurile celorlalţi, se ceartă cu ei datorită credinţelor sale libertariene, iar James şi Nick se ceartă din cauza unui proces legat de afaceri. Certurile se intensifică şi, după ce Ariel şi Benji se despart, Lily îl alungă pe Ariel. În acelaşi timp, Nick şi Lily îşi explorează sentimentele reciproce, iar ea solicită divorţul de James. El îi spune că sunt lucruri mult mai importante de care trebuie să se ocupe decât mariajul său.

  Urmăreşte online filmul Goodbye World 2013 cu subtitrare în Română şi calitate HD.


  SERVER 1


  SERVER 2


  SERVER 3


  SERVER 4

  loading...
  Parerile vizitatorilor nostri despre acest film:

  One response to “Goodbye World (2013) filme online subtitrat în Română”

  1. Sorin says:

   Slabut fimul.Pierdere de vreme.

  Spune-ne parerea ta despre acest film