Goosebumps 2: Haunted Halloween 2018, filme online subtitrat în Română

aaa
aaa
Goosebumps 2: Haunted Halloween 2018, filme online subtitrat în Română

Goosebumps 2: Haunted Halloween 2018 (Goosebumps 2: Halloween bântuit), film online subtitrat în Română

Adolescenta Sarah Quinn (Madison Iseman) locuieşte împreuna cu mama ei Kathy (Wendi McLendon-Covey) şi cu fratele mai mic, Sonny (Jeremy Ray Taylor), în Wardenclyffe, New York. Sarah înceacă să intre la Universitatea Columbia scriind un eseu despre frică. Kathy acceptă să aibă grijă o perioadă de prietenul lui Sonny, Sam Carter (Caleel Harris), cât timp tatăl lui este plecat din oraş. Sonny şi Sam încearcă să pornească o „afacere de curăţenie” şi sunt chemaţi după scoală să facă curat într-o casă abandonată.

În acea casă ei descoperă un manuscris încuiat şi îl deschid, făcând să apară Slappy the Dummy. Ei fără să realizeze îl aduc pe acesta la viaţă rostind cuvintele magice pe care le-au găsit în buzunarul său. Manuscrisul este mai apoi furat de către un agresor pe nume Tommy Madigan (Payton Wich). Acasă, Sonny lucrează la proiectul său de ştiinţă – o versiune în miniatură a Turnului Wardenclyffe realizat de Nikola Tesla.

Slappy se arată lui Sam şi Sonny cum că este viu şi le câştigă încrederea celor doi băieţi folosindu-se de magie pentru a-i ajuta cu temele şi treburile casnice. Între timp, Sarah merge la o petrecere să se vadă cu iubitul ei, Tyler (Bryce Cass), dar îl vede pe acesta sărutându-se cu o altă fată. Slappy îi sabotează proiectul lui Sonny şi o aude pe Sarah vorbind despre Tyler. În ziua următoare, de Halloween, Slappy îşi foloseşte puterile pentru a-l ataca pe Tyler, iar Sonny avariază accidental laboratorul de ştiinţă al şcolii cu proiectul său sabotat.

Urmăreşte online filmul Goosebumps 2: Haunted Halloween 2018 (Goosebumps 2: Halloween bântuit), cu subtitrare în Română şi calitate HD.


SERVER 1


SERVER 2


SERVER 3


SERVER 4

loading...
Parerile vizitatorilor nostri despre acest film:

Spune-ne parerea ta despre acest film